Arranger που παίζουμε.

Πόντοι
898
Arrangers (αρμόνια) που χρησιμοποιούμε σε ζωντανές εμφανίσεις.

Μέχρι 3 ψήφους ο καθένας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πλέον δε χρησιμοποιώ arranger αλλά έχω βγάλει πολλά live στα νιάτα μου ( ;D) με Yamaha και Casio.

Το μοναδικό Arranger πού ήθελα να πάρω πριν 2 χρόνια,και τελικά δεν πήρα είναι

το Korg PA1X pro.

Από τα υπόλοιπα σταθερός στα αγαπημένα μου Roland  ;)

Καλησπερα και απο μενα....εγω παιζω με ενα ΚΟRG PA50 αλλα το χρησιμοποιω μεσα σε group(ξενο ποπ και ροκ) οποτε δεν εχω ασχοληθει με τους ρυθμους....οσον αφορα τους ηχους του μπορω να πω οτι ειναι πολυ πριμαριστοι.....ειδικα οσο ανοιγει η ενταση τοσο οξυνεται και λεπταινει ο ηχος.....

Αφου επιμενετε τοσο :)

Καλησπερα απο εμενα και απο το Ρα 800 μου...

Έχω ξεκινήσει (στα νιάτα μου ) με GEM CD1 Oriental ::), Μετά με ένα μεγάλο άλμα Yamaha PSR 7000, και τελευταία με Yamaha Tyros. Οπότε Yamaha δαγκωτό!!! :)

Συνήθως αυτοί που παίζουν με arrangers τα έχουν για home ή studio χρήση και όχι για live.

Demetre είπε:
Συνήθως αυτοί που παίζουν με arrangers τα έχουν για home ή studio χρήση και όχι για live.
Ποιος το λέει αυτό??? ???

αυτό το λεει προφανώς κάποιος με παρωπίδες και δεν βλεπει τοσους μουσικούς που δουλέυουν σολο ή το πολύ τριο σε ταβέρνες κλπ.

αθανατα  arrangers,τα πρωτα μας νυχτοκάματα ;)

Η σειρά PA της KORG, βάζει απλά τελεία, στην συζήτηση αυτή.

Οπως επίσης και η σειρά Tyros της Yamaha.

Εχω το Tyros 2 και χτες έπαιξα με το 3 γιά αρκετή ώρα.

Κατά την γνώμη μου είναι οτι καλλίτερο έχει βγάλει ποτέ η Yamaha σε preset ήχους.

Σε σχέση με το 2,ίδιο κλαβιέ,παρόμοιο inerface,κατά τα άλλα ψιλοδιαφορές άνευ ιδιαίτερης σημασίας (αν εξαιρέσει κανείς τα 9 slider)

Πάντως σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί που παίζουν με arranger αλλά σίγουρα έιναι λίγοι που χρησιμοποιούν και όλες τις δυνατόττες αυτών των οργάνων. Για παράδειγμα, ποιος παίζει με δικούς του ρυθμούς? Δηλαδή να τους έχει φτιάξει ο ίδιος του. Θυμάμαι όταν πήρα το πρωτο σοβαρό arranger που έφτιαχνες ρυθμούς (yamaha PSR 7000), είχα φτιάξει ρυθμό μέχρι και για τη ''Μπαλάντα του κυρ Μέντιου'' (Άιντε θύμα άιντε ψώνιο..........). 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back