Με λιγα λογια για να χω μια οριστικη εικονα απο σενα που τα εχεις ακουσει' date='δει και τα δυο και εχεις παρει το 50
Εχουν ιδια ποιοτητα ηχου στα οργανα ?
Εχουν τους ιδιους ρυθμους και τη δυνατοτητα να τους διαμορφωσεις προσθετωντας οργανα σε αυτους ?
Σε ισχυ και ποιοτητα ο ηχος που βγαζουν ειναι ο ιδιος σε σολο κατασταση? γιατι αν ειδα καλα εχει μικροτερα ηχεια το 50αρι
Γενικα το λογισμικο του και το υλικο του αναβα8μιζεται και εμπλουτιζετε απ το internet επαρκως (λογο ελλειψης σκληρου δισκου σε ρωταω ?

[/quote']
Νομιζω οτι εχω απαντησει ηδη στα ερωτηματα σου.
Τα δικα μου αυτια δεν βρηκαν καμια διαφορα και δεν ειναι μονο δικη μου αποψη μονο αυτη, οποιον και να ρωτησεις που ξερει το ιδιο θα σου πει.
Η KORG πολυ εξυπνα εβγαλε ενα λοου μπατζετ οργανο για να μπορει να το αγορασει και ενα αγοραστικο κοινο με μικροτερη οικονομικη δυνατοτητα, αφεροντας ουσιαστηκα καποιες δυνατοτητες απο κοποιο μεγαλυτερο μοντελο. Η μηχανη του ομως παραμενει η ιδια.
Για μενα τα συγκεκριμενα οργανα ειναι οι ποιο εξυπνες αγορες γιατι σου αφηνουν περιθωριο και για μια μελοντικη αγορα αφου θα εχεις εξοικονομιση αρκετα χρηματα απο αυτη την κινηση σου.
Εγω ειχα κολησει να παρω το PA 1x pro.....περι τις 3000 ευρω, μεχρι που επαιξα και σε αυτο και δεν μπορεσα να βρω τρομακτικες διαφορες, που αυτο οντως βρισκεται πιο ψηλα και εχει και ενα καραβι δυνατοτητες.
Βολευτικα με 880 ευρω. Και ειμαι χαρουμενος που καθε φορα που ακουμπαω τα πληκτρα του δεν καιει η τσεπη μου.
Οσον αφορα το editing στους ρυθμους ορεξη να εχεις και μπορεις να κανεις παπαδες.
Μου αρεσουν πολυ οι μπαλαντες και τα slow κοματια και την εχω
καταβρει με τους αμετρητους ρυθμους. Ενα πραγματικα οργανο για επαγγελματιες και τους χομπιστες.
Δεν κανω αλλη διαφηση γιατι στο τελος θα με παρεξηγησουν εδω μεσα.
Ριξε και μια ματια σε αυτο το γαλικο site να δεις τι κανει ενα παλικαρι με ενα PA 50. JM JARRE, VANGELIS....Οτι εχει το site απο ρυθμους ειναι ελευθερα για download για να τα χρησιμοποιησης στο αρμονιο σου (οταν θα το παρεις).
http://olavier.free.fr/m2.html
Για την αναβαθμιση σαφως οποια καινουρια OS βγαινει μπορει να την παιρασεις στο αρμονιο σου μεσω του floppy disk.
Για τα ηχεια εγω προσωπικα χαμηλωνω και λιγο την ενταση αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο. Παντως ο ηχος του οργανου ειναι πολυ γεματος με το σωστο μπασο, και δεν υπολοιπεται των αλλων.
Good luck