Απόκρυψη τιμών στις Αγγελίες !!!

IxNiLaTiS

Μέλος
Πόντοι
38
Περίεργο ως φαιδρό μου φαίνεται να μην βάζουν τιμές στις αγγελίες.

Ρε άνθρωπε, βάζεις μια αγγελία να πουλήσεις κάτι.

Γιατί δεν λες και πόσο το πουλάς;  ??? ::)

Ντρέπεσαι, φοβάσαι ή το παίζεις πονηρός;;  ;D

Και καλά, εδώ στο Noiz μπορούμε να τον ρωτήσουμε με πμ ή με απευθείας ανάρτηση.

Στις αγγελίες των εφημερίδων όμως θα πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο, να τον ενοχλήσουμε, 

και επιπλέον να χρεωθούμε και το τηλεφώνημα για να μάθουμε την φαιδρή τιμή.  >:(

Πιστεύω ότι το πεδίο που αναγράφεται η τιμή θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό.

Είναι σεβασμός στον αναγνώστη.  ::)

Για το Noiz συμφωνω, για τη Χ.Ευκαιρια δεν ειναι το ιδιο γιατι μεσα σε 20 λεξεις πρεπει να εχει ολοκληρωθει η αγγελια. Αυτη τη στιγμη εχω 3 πραγματα σε αγγελια μου στην εφημεριδα και δε μπορω να γραψω μια σωστη περιγραφη για να καταλαβει ο ενδιαφερομενος. 3 τιμες = 3 πολυτιμες λεξεις :(

Όντως είναι πολύ ανεγκέφαλη αυτή η συμπεριφορά.

Αν δε βάζεις τιμή ρε φίλε τότε τι;

Απλά πουλάς;

Γενικά;

Πόσο το πουλάς;

Μυστήριο;

Αγωνία;

TROMOS;

KostasP είπε:
Για το Noiz συμφωνω, για τη Χ.Ευκαιρια δεν ειναι το ιδιο γιατι μεσα σε 20 λεξεις πρεπει να εχει ολοκληρωθει η αγγελια. Αυτη τη στιγμη εχω 3 πραγματα σε αγγελια μου στην εφημεριδα και δε μπορω να γραψω μια σωστη περιγραφη για να καταλαβει ο ενδιαφερομενος. 3 τιμες = 3 πολυτιμες λεξεις :(
Βάλε τότε 3 αγγελίες, χίλιες φορές καλύτερα.

Οι ολοκληρωμένες/περιεκτικές αγγελίες είναι εγγύηση, οι αλλές κολπλέης.

kwstas79 είπε:
Βάλε τότε 3 αγγελίες, χίλιες φορές καλύτερα.

Οι ολοκληρωμένες/περιεκτικές αγγελίες είναι εγγύηση, οι αλλές κολπλέης.
Oταν θελησα να το κανω αυτο, πριν αρκετα χρονια, μου ειπαν απο την εφημεριδα οτι σε καθε τηλεφωνο αντιστοιχει μονο μια αγγελια. Τωρα εχει αλλαξει ο κανονισμος? Μπορω να εχω τρεις αγγελιες και να εμφανιζονται συγχρονως στην εφημεριδα?

Κι εγώ πιστεύω ότι η πραγματική τιμή πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά.

Τι εννοείς; Σε κάθε αριθμό τηλεφώνου; Ή κάθε φορά που παίρνεις τηλ μπορείς να βάζεις μόνο μία αγγελία;

Αυτη τη στιγμη εχω 3 πραγματα σε αγγελια μου στην εφημεριδα και δε μπορω να γραψω μια σωστη περιγραφη για να καταλαβει ο ενδιαφερομενος. 3 τιμες = 3 πολυτιμες λεξεις

Καλυτερα 3 καλες τιμες παρα 3 καλες περιγραφες  ;)

kwstas79 είπε:
Τι εννοείς; Σε κάθε αριθμό τηλεφώνου; Ή κάθε φορά που παίρνεις τηλ μπορείς να βάζεις μόνο μία αγγελία;
Το τηλεφωνο που αναγραφεται σε μια αγγελια δε μπορει παραλληλα (στην ιδια εκδοση) να αναγραφεται και σε αλλες αγγελιες. Επισης για να την ανανεωσεις, πρεπει να τηλεφωνησεις μονο απο το τηλεφωνο που εχεις βαλει στην αγγελια σου.

Καλυτερα 3 καλες τιμες παρα 3 καλες περιγραφες  ;)
Ποια περιγραφη??? Εδω δε φτανουν οι λεξεις για απλη αναγραφη! Παντως εγω αν διαβασω για μια κιθαρα ή ενισχυτη προτιμω να μαθω πρωτα σε τι κατασταση ειναι. Αν ειναι σε μορφη... relic θα το αφησω για τους fans του ειδους ακομα και αν δινεται πολυ φθηνα.

Θα μπορουσες να γραψεις τις τιμες των 3 αντικειμενων & οποιος τσιμπησει ας ασχοληθει και με τις λεπτομερειες. Ειναι λογικοτερο απο το να τσιμπησει καποιος με τις λεπτομερειες & μετα να εγκαταληψει λογο αξιας :Ρ

Ναι... μόνο που εδώ μιλάμε για το noiz και όχι για τη χρυσή ευκαιρία. :)

harilatron είπε:
Εξεφρασε ο kostasp τις αποψεις του για τις αγγελιες του στην χ.ευκαιρια & ειπα κι εγω την δικη μου!

harilatron είπε:
Σωστος...Συμφωνω και εγω περι τιμων...Αν δν δεις τιμη οσο και να σου γυαλισει..το σκεφτεσαι...Ασε που κατι σου βρωμαει... ::)

OFF TOPIC :btw χρυση ευκαιρια μπορειτε να βαζετε αγγελιες μεσω Internet στο site της...

parabol είπε:
OFF TOPIC :btw χρυση ευκαιρια μπορειτε να βαζετε αγγελιες μεσω Internet στο site της...
Παντως στο Noiz εχεις χωρο να βαλεις οτι θες. Ακομα και φωτος. Εμενα μου την σπαει οταν βαριεται καποιος να βαλει φωτο. Ειδικα σε μουσικα οργανα ειναι απαραιτητη.

Οπωσδηποτε χρειαζονται τιμες οι αγγελιες.Μαλιστα ,στατιστικα,αυτοι που δε βαζουν τιμες,ειναι εκεινοι που στο τηλεφωνο ξεκινανε με μονολογο "το πηρα απο εδω και εκανε 300€ και πρεπει να το δεις ποσο αχρησιμοποιητο ειναι" για πραγμα που πλεον κανει 60€.Τζαμπα χρονος και ανοχη σε βασιλακηκαΐλες ;D 

Προσωπικα,αν δε βλεπω τιμη,σπανια ασχολουμαι με την αγγελια :)

blue είπε:
Οπωσδηποτε χρειαζονται τιμες οι αγγελιες.Μαλιστα ,στατιστικα,αυτοι που δε βαζουν τιμες,ειναι εκεινοι που στο τηλεφωνο ξεκινανε με μονολογο "το πηρα απο εδω και εκανε 300€ και πρεπει να το δεις ποσο αχρησιμοποιητο ειναι" για πραγμα που πλεον κανει 60€.Τζαμπα χρονος και ανοχη σε βασιλακηκαΐλες ;D 

Προσωπικα,αν δε βλεπω τιμη,σπανια ασχολουμαι με την αγγελια :)
"Αφου το πηρες απο εδω 300e θα παρω ενα. Οχι για μενα. Για τη φουκαριαρα τη μανα μου... " :Ρ

"το πηρα απο εδω και εκανε 300€ και πρεπει να το δεις ποσο αχρησιμοποιητο ειναι"
Το πιο εκνευριστικο ειναι οταν τους βαζεις link με την τιμη του thomann ή ποσο μαλλον του dv247 και αντιδρουν ως εξης:

1. καποιοι τρελαινονται που τους 'καρφωσες'  ::) δημοσια και σε βριζουν!

2. αλλοι δεν γνωριζουν ακομα και τωρα την υπαρξη online καταστηματων και νομιζουν οτι εχουν προιοντα β' διαλογης. οποτε σου λενε 'ναι αλλα εγω την κιθαρα την πηρα απο δω, την δοκιμασα, την εχει σεταρει μαστορας, οσοι την εχουν παιξει λενε οτι ειναι καλυτερη απο την ταδε και την δεινα' και αλλα τετοια ομορφα...

3. αλλοι παθαινουν πλακα με την τιμη στο εξωτερικο, αποφασιζουν να την κρατησουν (και να την ξεσκισουν για να βγαλει τα λεφτα της) και η αγγελια εμφανιζεται μετα απο μερικους μηνες σε τιμη ελαχιστα μικροτερη απο αυτη του εξωτερικου.

Εννοειται οτι και εγω συμφωνω με την υποχρεωτικη αναγραφη της τιμης στις αγγελιες.

bihlas87 είπε:
Το πιο εκνευριστικο ειναι οταν τους βαζεις link με την τιμη του thomann
Το να επιτιθεσαι στην αγγελια δεν ειναι και οτι πιο νορμαλ. Ο καθεις βαζει οτι τιμη θελει & σε οποιον αρεσει. Δεν ειναι υποχρεωμενος να ακολουθει την παγκοσμια αγορα. Η υποχρεωση του ελεγχου τιμων ανηκει στον καταναλωτη.

Trending...

Νέα θέματα

Back