Από μινόρε σε ματζόρε

Πολύ ωραίες οι αλλαγές. Αναρωτιέμαι πώς έγιναν...

Το πως έγιναν δεν είναι τόσο παράξενο...Αλλά χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, μιας και ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ (για να το πω κόσμια) νότια πρέπει να αλλαχτεί στην αντίστοιχη κλίμακα....Θέλει κανα χρόνο θεωρία για να τα παίζεις αυτά ας το πούμε στα δάχτυλα...Και πολύ πολύ δουλειά

Μπράβο στους μουσικούς για τη δουλειά τους

Δεν είναι ξαναπαιγμένα. Είναι τα original, πειραγμένα. Με κάποιο plug-in έγινε η δουλειά.

;D Των REM αν ακούω καλά εκεί που πέφτει απο D σε D♭ 7dominant είνσι όλα τα λεφτά.

Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι ξαναπαιγμένα (από κάποιους) μέχρι που μπήκε η φωνή.

Το losing my religion για κάποιο λόγο ποτέ δεν το συμπάθησα - τώρα από ματζόρε έχει μια ευκαιρία.

Απ' ότι έχω δει το melodyne κάνει τέτοιες δουλειές.

Μινόρε,μελαγχολικό.Ματζόρε,εύθυμο.

Ο μονος τροπος που μπορω να φανταστω ειναι ο ορισμος του θεμελιου φθογγου,η μετατροπη του σε συχνοτητα,ο ορισμος των βασικων αρμονικων της συχνοτητας ως προς τη minor κλιμακα ,η απομόνωσή τους και αύξηση της τονικότητας σε τετοιο βαθμο ωστε να ακταληξουν σε major.  ???

Παντως πολυ καλη πατεντα και εντυπωσιακη πατεντα...

τρομερη δουλεια!!!το nothing else matters ακομα μελωδικοτατο!!

το doors θα μπορουσε καλλιστα να ειναι johny cash σε πειραματισμο :P

Παιδά, To DNA melodyne είναι... Το έχω κάνει κι εγώ για πλάκα... Απλά έχει γίνει ΠΟΛΥ καλά! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, γιατί τα αποτελέσματα ως τώρα ήταν ολίγον απογοητευτικά όσων αφορά τον ήχο...

Αυτό εδώ όμως δεν είναι melodyne είναι παιγμένο από πραγματικούς μουσικούς και πολύ καλούς μάλιστα! Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν το έχουν δει:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back