Απίστευτο jam!

Η πιο ωραία διαφήμηση για να βάλεις αγγελία για κιθαρίστα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(πολυ καλό video)

.....και ο πιο ωραίος τρόπος να αποδείξεις ότι δε χρειάζεσαι κιθαρίστα.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν έχεις τον Stanley Clarke τί να τον κάνεις τον κιθαρίστα.. :lol: :lol: :lol:

Πολύ καλό βίντεο,αλλά θα ήθελα να τους ακούσω σε κάποιο άλλο μουσικό θέμα. 8)

Να πω μια κακία; Θα την πω κι ότι γίνει έγινε...

Αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει την προσωπική μου εκτίμηση για το πόσο λίγος είναι ο Γούτεν...

Αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει την προσωπική μου εκτίμηση για το πόσο λίγος είναι ο Γούτεν...
Το εννοείς απο μουσικής άποψης? Είναι μόνο ένα βίντεο, εξάλλου...

Να πω μια κακία; Θα την πω κι ότι γίνει έγινε...
Bρε αδερφέ πλάκα μας κάνεις; Θα μου πεις είναι σου προσωπική σου άποψη, αλλά έχεις παρακολουθήσει τεχνικές του; τον έχεις παρακολουθήσεις γενικά ή από κάποια βιντεο στο youtube σχηματίζεις εικόνα;

Εντελώς φιλικά πάντα.....

Νομίζω ότι ο Wooten μας έχει ψιλοπαραμυθιάσει με την -αμαν-πια- "μέθοδο του πάνω - κάτω αντίχειρα" που μοστράρει όποτε του δοθεί ευκαιρία, και απο κει και πέρα δεν έχει κάτι ξεχωριστό να δείξει.

Και στο συγκεκριμένο βίντεο εκτός από κάτι αρμονικές που ρίχνει σε κάποιο σημείο, δε μου έκανε κάτι άλλο ιδιαίτερη εντύπωση. Το δε δικό του αυτοσχεδιαστικό μέρος το βρήκα τελείως χωρίς έμπνευση. ¶ποψή μου, αλλά ήθελα πολύ να την πω... :P

To double thumb εννοείς; Για μένα αποτελεί μοναδική τεχνική......

Σ'ιγουρα έχει παίξει και καλύτερα πράγματα απ 'αυτό το βίντεο......Όπως και ο Miller......

ένα μικρό δείγμα του τι μπορεί να κάνει ο wooten είναι αυτό..... http://www.youtube.com/watch?v=4dWb-aCWR8U

Νομίζω ότι ο Wooten μας έχει ψιλοπαραμυθιάσει με την -αμαν-πια- "μέθοδο του πάνω - κάτω αντίχειρα" που μοστράρει όποτε του δοθεί ευκαιρία' date=' και απο κει και πέρα δεν έχει κάτι ξεχωριστό να δείξει.[/quote']

EDIT: Η τεχνική στην υπηρεσία της μουσικής. :wink: Το double thumb είναι _πάνω κάτω_ 50 δευτερόλεπτα απο τα 5 λεπτά

Απο αυτο το video παντως και το τονιζω ΜΟΝΟ απο αυτο το βιντεο ο Miller φαινεται ο πιο μονοδιαστατος...Clarke και Wooten μοιαζουν να εχουν ερθει απο αλλο πλανητη..

Ξερει κανεις τι ειναι το μπασακι που παιζει ο Clarke?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back