- Πόντοι
- 2,368
Παντως αν εξαιρεσεις τα Moog πολυ φτηνιαρη και...ψηφιακo τον βλέπω τον Johnelavd είπε:Καλά κοτζαμ Frusciante, το φτηνιάρικο BOSS Volume τι το θέλει? :-X
Πολύ καρμιριά έχει πέσει ρε αδερφάκι μου... ;D

Παντως αν εξαιρεσεις τα Moog πολυ φτηνιαρη και...ψηφιακo τον βλέπω τον Johnelavd είπε:Καλά κοτζαμ Frusciante, το φτηνιάρικο BOSS Volume τι το θέλει? :-X
Πολύ καρμιριά έχει πέσει ρε αδερφάκι μου... ;D
Χάθηκε ο κόσμος να δώσει λίγα € παραπάνω και να πάρει κάτι πιο στιβαρό?Silot είπε:Expression για τα Moog![]()
Πράγματι, μου είχε διαφύγει εντελώς, πολύ σωστός. Και ο Electric Wizard ήταν επίσης πολύ παρατηρητικός...Superfunk είπε:αυτο αποκλειεται απλα γιατι ο...200αρης Major ΔΕΝ βρωμιζει.... ;D γενικα ο Frusciante ειναι η τρανη αποδειξη οτι οι Marshall εχουν και πολυ καλα ΚΑΘΑΡΑ (ακου το Blood sugar....ειναι η αποθεωση του καθαρου ηχου στρατ+Marshall....)σε ένα απειροελάχιστο ζεστό od από τον Marshall![]()
πολυ λιγο βαζεις και απο το ds και απο τον marshallbloody_sunday είπε:neck από strat με μια πολύ μικρή δόση από DS-1 (ή DS -2 που βλέπω και στη φωτό) σε ένα απειροελάχιστο ζεστό od από τον Marshall (& διαφωνώ ότι φαζάρει).
παιδια το ασπρο διπλα στο muff ειναι το mxr micro amp????σαν transparent booster τι λεει???fleamail είπε:Το link αυτό είναι λίγο απαρχαιωμένο! Ο showman έχει αντικατασταθεί με 2ο jubilee κι έχουν προστεθεί καμιά 20αριά πετάλια ακόμα 8)
![]()
υπάρχουν άπειρες κόπιες αυτού του πεταλιού, σχεδόν όλοι οι "πεταλάδες" φτιάχνουν από μια δική τους έκδοση! Είναι πολύ απλή κατασκευή και πάρα πολύ καλό πετάλι, εγώ έχω κάνει ένα από τις οδηγείς που δίνει αυτό το site και το έχω σχεδόν πάντα ανοιχτό. Αν πιάνουν τα χέρια σου με το κολλητήρι δοκίμασε τοrainbowe είπε:παιδια το ασπρο διπλα στο muff ειναι το mxr micro amp????σαν transparent booster τι λεει???
κλασσικα ο παρις θα απανταγε!!!!fleamail είπε:υπάρχουν άπειρες κόπιες αυτού του πεταλιού, σχεδόν όλοι οι "πεταλάδες" φτιάχνουν από μια δική τους έκδοση! Είναι πολύ απλή κατασκευή και πάρα πολύ καλό πετάλι, εγώ έχω κάνει ένα από τις οδηγείς που δίνει αυτό το site και το έχω σχεδόν πάντα ανοιχτό. Αν πιάνουν τα χέρια σου με το κολλητήρι δοκίμασε τοπαιδια το ασπρο διπλα στο muff ειναι το mxr micro amp????σαν transparent booster τι λεει???