anne...

• Thread starter Thread starter V.P.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 9K

V.P.

Νέο μέλος
Πόντοι
16

ρε παιδια εκτος του οτι καλο ειναι να το δουν οσοι δν ξερουν για την προσωπικη δουλεια του john μια ερωτηση μονο...ο ηχος απο το 2:20 και μετα τι "βρωμαει"??

fuzzιλα, marshalιλα...ti??

(προσωπικα με στρατ και fuzz ουτε που πλησιαζω αυτον τον ηχο...οποτε καμια αποψη κανεις??)

εδιτ: θελει να μου πει και καποιος γιατι εμφανιζεται 2 φορες το βιντεο?? ;D >:(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν χρειάζεται να κάνεις embed. απλά πόσταρε το url.

ρε παιδια ρωτησα βλακεια και δν απανταει κανεις?????? :(

κατσε να αναδιατυπωσω μηπως παρω καμια απαντηση: θελω να βγαλω ηχο metallica.... τι να κανω ?? :D :D(jk)

harilatron είπε:
Αυτό το διάβασες?
βρεΐ (:) )  το  (jk) = just kiddin δν το ειδες??? για πλακα το ρωτησα επειδη δν επαιρνα απαντηση στο ερωτημα μου και ειπα να ρωτησω κατι που παντα παιρνει και απο μια απαντηση :D

εμενα η απορια μου συνεχιζει να ειναι αυτη του πανω -πανω ποστ ;)

rainbowe είπε:
..

βρεΐ (:) )  το  (jk) = just kiddin δν το ειδες???

..
Λυπάμαι, δεν ξέρω καλιαρντά.  ;D

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που ακούγεται στο βιντεο.

Αν ήθελα να δοκιμάσω να το προσεγγίσω, η πρώτη μου προσπάθεια θα ήταν με μαγνήτη neck--> comp---->fuzz --->EQ---->καθαρό κανάλι.

(το άκουσα από ηχειάκια laptop).

rainbowe είπε:
ο ηχος απο το 2:20 και μετα τι "βρωμαει"??

fuzzιλα, marshalιλα...ti??
Και τα δύο μαλλον. Μου "μυρίζει" germanium Fuzz σε μεγαλο Marshall, κάποιον Major ή Plexi...

Να με συμπαθάτε...πήγα και το άκουσα σε κανονικά ηχεία και νομίζω ότι είναι ένας πολύ κοινός ήχος. Πιο εύκολα θα βγάλεις άκρη (σχετικά με το τι παίχτηκε) διαβάζοντας για το gear του "Γιάννη" παρά μαζεύντας γνώμες για το clip στο youtube.

Τι εννοείς ότι με στρατ και fuzz δεν πλησιάζεις αυτόν τον ήχο? Ποιό fuzz? Σε τι ενισχυτή?

Υλικά:

2x Μarshall Silver Jubilee

marshall_2550_silver_jub.gif

1x Μarsall 200 Major

marshall200w.jpg

6x Marshall JCM 900 Cabs με στοκ cellestions

20051104212542-MARSHALL%20JCM%20900%201960B.jpg

1x Big Muff

big_0005-abbd7ca20145a84ec8a19bfcd2a2e05a.jpg

1x Ibanez Wh-10 Fuzz Wah

ibanezwh10wah.gif

Και φυσικά:

FRUSCIANTE%20FENDER%20STRATOCASTER%20A53.jpg

http://guitargeek.com/rigview/576/

Ενας Marshall κι ένα fuzz θα σε φέρουν αρκετά κοντά σε αυτόν τον ήχο. Όπως έγραψε κι ο Χαρίλαος δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ηχητικά, μάλλον πρόκειται για πολύ κοινό συνδυασμό.

Απο εκεί και πέρα απλά χρειάζεσαι τα συγκεκριμένα δάχτυλά  ;D ;D

Edit: Fleamail got me  :)

Τι δουλειά έχει ο επιλογέας μαγνητών σ' αυτή τη θέση?  :P

Silot είπε:
http://guitargeek.com/rigview/576/

Ενας Marshall κι ένα fuzz θα σε φέρουν αρκετά κοντά σε αυτόν τον ήχο. Όπως έγραψε κι ο Χαρίλαος δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ηχητικά, μάλλον πρόκειται για πολύ κοινό συνδυασμό.

Απο εκεί και πέρα απλά χρειάζεσαι τα συγκεκριμένα δάχτυλά D ;D
Και μια καινούρια κιθάρα. Όχι αυτή την παλιατζούρα.  :)

Άει γεια σ' Fleamail. Aκριβώς αυτή τη φωτό θα' ψαχνα. Nα και μια μεγαλύτερη από την... άλλη άκρη του αεροδιαδρόμου:

FrusciantePedalboard.jpg

Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό που ακούμε στο βιντεάκι του πρώτου ποστ από το 2.20' και μετά είναι απλά ένας ωραίος, δυνατούτσικος μεν καραβιντατζιάρικος δε, neck από strat με μια πολύ μικρή δόση από DS-1 (ή DS -2 που βλέπω και στη φωτό) σε ένα απειροελάχιστο ζεστό od από τον Marshall (& διαφωνώ ότι φαζάρει).

Υπάρχει μια διαφορά στις δύο φωτογραφίες... Στην πρώτη έχει Big Muff και στη δεύτερη το έχει αντικαταστήσει με το English Muffin'...

Καλά κοτζαμ Frusciante, το φτηνιάρικο BOSS Volume τι το θέλει? :-X

Πολύ καρμιριά έχει πέσει ρε αδερφάκι μου... ;D

σε ένα απειροελάχιστο ζεστό od από τον Marshall
αυτο αποκλειεται απλα γιατι ο...200αρης Major ΔΕΝ βρωμιζει.... ;D γενικα ο Frusciante ειναι η τρανη αποδειξη οτι οι Marshall εχουν και πολυ καλα ΚΑΘΑΡΑ (ακου το Blood sugar....ειναι η αποθεωση του καθαρου ηχου στρατ+Marshall....) ;)

elavd είπε:
Καλά κοτζαμ Frusciante, το φτηνιάρικο BOSS Volume τι το θέλει? :-X
Expression για τα Moog  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back