- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Καποια στιγμή την προηγούμενη δεκαετία αγόρασα (δεν θυμάμαι πως) ένα digital album των Angiescreams.
The Revelation of Arthur Lynn λεγόταν με μερικά κομμάτια hard rock όπως εγω το έχω στο μυαλό μου.
Κρεμ ντε λα κρεμ.
Ένα καλοπαιγμένο και καλοηχογραφημένο άκουσμα κάπου μεταξύ Budgie, Stray dog και 70's metal. Κομματάρες!
Είχα καιρό να τ' ακούσω και σήμερα που τα έβαλα, είπα να θυμηθώ ποιοι είναι κιόλας, να δω κανα live video κλπ.
Μόνο κάποια αινιγματικά βιντεο 30". Και το άλμπουμ αυτό άφαντο.
Πουθενά και καμία σοβαρή πληροφορία στο google πέραν της αναφοράς στην σελίδα του Carlos Alomar που έκανε την παραγωγή. Δεν υπάρχει στο Spotify και γενικά μονο μια φωτογραφία κάποιου τύπου χωρίς στοιχεία.
Τι συνέβει; Ξέρετε κάτι;
Πως είναι δυνατόν σήμερα να μπορείς να μην έχεις αποτύπωμα στο ίντερνετ;
The Revelation of Arthur Lynn λεγόταν με μερικά κομμάτια hard rock όπως εγω το έχω στο μυαλό μου.
Κρεμ ντε λα κρεμ.
Ένα καλοπαιγμένο και καλοηχογραφημένο άκουσμα κάπου μεταξύ Budgie, Stray dog και 70's metal. Κομματάρες!
Είχα καιρό να τ' ακούσω και σήμερα που τα έβαλα, είπα να θυμηθώ ποιοι είναι κιόλας, να δω κανα live video κλπ.
Μόνο κάποια αινιγματικά βιντεο 30". Και το άλμπουμ αυτό άφαντο.
Πουθενά και καμία σοβαρή πληροφορία στο google πέραν της αναφοράς στην σελίδα του Carlos Alomar που έκανε την παραγωγή. Δεν υπάρχει στο Spotify και γενικά μονο μια φωτογραφία κάποιου τύπου χωρίς στοιχεία.
Τι συνέβει; Ξέρετε κάτι;
Πως είναι δυνατόν σήμερα να μπορείς να μην έχεις αποτύπωμα στο ίντερνετ;
Τελευταία επεξεργασία από moderator: