Αγγελίες από εξωτερικό. Μάλλον απάτη;

Απάτη είναι σίγουρα.

Λέει ότι είναι μαγαζί από Αγγλία και στέλνει Link από μαγαζί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Και οι απαντήσεις του μοιάζουν πολύ με τα νιγηριανά email, από όλους εκείνους που ψάχνουν εναγνωνίως να αγοράσουν την κιθάρα σου άμεσα για την κορούλα, γιόκα, χαμένο αδερφό/ή στη Νιγηρία, και μάλιστα με περισσότερα χρήματα από όσα ζητάς.

.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τις 2-3 τελευταίες μερες μας επισκέπτεται ο "έμπορος" αυτός με δελεαστικές τιμές σε δολάρια αραδιάζοντας μια λίστα από τα πάντα όλα σε κάθε κατηγορία αγγελιών.

Τον σβήνουμε και επανέρχεται μέχρι να βαρεθεί τα σβησίματα. Το θέμα είναι "Πόσα θύματα" θα έχουν πέσει μέχρι τότε; Δυστυχώς βλέπω μεγάλη κίνηση και ενδιαφέρον... Λίγο αυτοσυγκράτηση ρε παιδιά δεν βλάπτει. Επίσης διαβάστε τις οδηγίες. Δεν κάνει κακό.

Λένε:

Προσοχή!
Αποφεύγετε τις απάτες αγοράζοντας τοπικά ή πληρώνοντας μέσω PayPal.

Μην πραγματοποιείτε ποτέ πληρωμές μέσω Western Union, Moneygram ή άλλων ανώνυμων υπηρεσιών πληρωμών.

Μην αγοράζετε από ή πουλάτε στο εξωτερικό. Μην αποδέχεστε τραπεζικές επιταγές από το εξωτερικό.

KΩΣΤΑ  αμα παμε στο Las Vegas  θα ψωνισεις απο εκει ,οποτε μην τσιμπας .Απατη ειναι .Ηθελε να μου παρει το b3 3000 δολαρια παραπανω ..ασε του/της λεω δεν πουλαω εξωτερικο .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όταν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον δεν είναι  ;)

Θα επανέλθω με την πρόταση αποκλεισμού IPs εκτός των ελληνικών από τις αγγελίες.

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο, ιδίως από τη στιγμή που προτείνεται ήδη να μην γίνονται αγοραπωλησίες με εξωτερικό.

Korgious είπε:
Πουθενά δεν τσίμπησα. Πλέον τους έχω συνηθίσει.

Δν πν ν γμθν.
Εσύ δεν τσίμπησες, αλλά μην χάνεις στοίχημα ότι δεν τσίμπησαν πολλοί άλλοι  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εσύ δεν τσίμπησες, αλλά μην χάνεις στοίχημα ότι δεν τσίμπησαν πολλοί άλλοι  ;)
Αυτός ήταν και ο λόγος που ανέβασα το παρόν θέμα.

Ελπίζω να μην την πατήσουν.Εύχομαι να φτάσουμε σε αυτές τις τιμές κάποτε..λίαν συντόμως!

yameth είπε:
...και τότε πως θα συμμετείχες εσύ;
Για τις αγγελίες μόνο λέω. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι αγγελίες. Δεν γίνεται;

Υπάρχουν όμως κάμποσα άλλα κανονικά μέλη (όπως εσύ) που είναι στο εξωτερικό.

Ασε δε που για διάφορους λόγους δεν είναι η απλούστερη των μεθόδων ο αποκλεισμός της ...υφηλίου.

harilatron είπε:
Υπάρχουν όμως κάμποσα άλλα κανονικά μέλη (όπως εσύ) που είναι στο εξωτερικό.
Για τις αγγελίες μόνο λέω.
@Yameth

Μπορεί τουλάχιστον ο ΙΤ σου να κόψει τη Νιγηρία ή τέσπαν τα IPs της χώρας που δίνουν τις "περίεργες" αυτές αγγελίες. Αν και γενικά δε νομίζω να υπάρχουν τόσες αγοραπωλησίες με χώρες εκτός Ελλάδας. Θα μπορούσατε επίσης αντί να αποκλείσετε όλους τους άλλους, να επιτρέψετε μόνο την Ελλάδα.

Τεσπαν Food for thought...

Υπάρχουν τρόποι ώστε να αλλάζεις ip isp εικονικά για να φαίνεσαι από άλλη χώρα. Σε μερικά προγράμματα που έχω δει δεν είχε την επιλογή της Ελλάδας αλλά δεν νομίζω να είναι αδύνατο για την χώρα μας.(Να κι ένα βιντεάκι με επίδειξη τέτοιου στο youtube 

Δεν λέω ότι ο αποκλεισμός άλλων χωρών είναι ανώφελος μιας και βάζεις ένα εμπόδιο επιπλέον και πιστεύω μπορείς να τους εντοπίσεις εν τέλει, αλλά υπάρχουν τρόποι για να το παρακάμψεις. 

Τα ΙΡ δεν είναι σταθερά για κάθε χώρα σε μόνιμη βάση και πρέπει να παρακολουθείς συνέχεια προσθήκες και αλλαγές. Ασε δε που σε λίγο θα κάνουμε τον big brother προσπαθώντας να ελέγξουμε ποιός είναι, ποιός...

Είναι απλούστερο να γίνουμε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και να ακολουθούμε διο - τρείς οδηγίες και να μη λειτουργούμε "πονηρά" (λες και θα πιάσουμε τον πωλητή κότσο) γιατί το έξυπνο πουλί πιάνεται απ' τη μύτη.

πιστευω βασικα οτι ο καλυτερο τροπος για να "ελεγξει" κανεις τον αλλον ειναι το τηλεφωνο.....

η τηλεφωνηκη επικοινωνια μπορει να λυσει τετοιου ειδους θεματα....

αν το εκανες απαραιτητο να βαζει καποιος το τηλεφωνο του οταν φτιαχνει 1 αγγελεια ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back