Ανεβάζετε συνημμένα, αρχεία, φωτό, βίντεο, PDF αρχεία κτλ.

Αλέξανδρος Κυρλής

Slew Rate

Administrator
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
448
Με την μεταφορά στη νέα πλατφόρμα ανακάλυψα πολλά αρχεία που ήταν μέρος του κειμένου, δεν υπάρχουν πια. Και έχουν μείνει μισά τα thread.
Ήταν αρχεία ανεβασμένα σε διάφορα site που πολλά απ' αυτά έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Δεν υπάρχουν καν τα domain σε πολλές περιπτώσεις, αδύνατο να βρεις τα αρχεία.

Προτείνω οτιδήποτε είναι μέρος ενός θέματος να ανεβαίνει εδώ, σαν μέρος του Noiz. Όχι links. Θα σταματήσουν να ισχύουν κάποτε.

Το data storage πια δεν ειναι ακριβό, και (για τους πιο τεχνικάτζες) το forum έχει δικό του object storage bucket με global CDN. Με άλλα λόγια, ανεβάζουμε αβέρτα ότι θέλουμε, ακόμα και μεγάλα βίντεο, και θα παίζουν μια χαρά, και δεν θα σβηστούν ποτέ.

Υποστηρίζονται ένα σωρό αρχεία και τα όρια στο ανέβασμα είναι μεγάλα. Αν αντιμετωπίσει κάποιος θέμα, ας γράψει εδώ.

Έχω προσέξει ότι δεν υποστηρίζεται ο τύπος .mid στην επισύναψη αρχείων για midi αρχεία που είναι και μικρά σε μέγεθος.

Έχω προσέξει ότι δεν υποστηρίζεται ο τύπος .mid στην επισύναψη αρχείων για midi αρχεία που είναι και μικρά σε μέγεθος.
Ότι αρχεία δεν υποστηρίζονται δοκίμασε να τα βάλεις σε ένα αρχείο zip, κλικάροντας κάποιος το συνημμένο κατεβαίνει με τη μια

δοκίμασε πάλι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back