μαζι σου!mscmkr είπε:Πέθανε ένας άνθρωπος και καλλιτέχνης.
Ας είμαστε λίγο λιγότερο επικριτικοί για το τι έκανε στην προσωπική του ζωή. Κανείς μας δεν θα ζήσει / περάσει ούτε το 1/100 από αυτό που έζησε / πέρασε αυτός ο άνθρωπος. Και στο κάτω κάτω, δεν είναι δουλειά μας.
RIP
+500menelaos είπε:Ρε παλικάρια, συγνώμη για την έκφραση αλλά ας μην το μαλακίζουμε το θέμα! Όποτε πεθαίνει ένας μεγάλος μουσικός το γράφουμε στο forum και λέμε ο καθένας δυο λόγια! Πρώτη φορά καταντήσαμε να κάνουμε συζητήσεις επιπέδου Λαμπίρη! Έλεος!! Ας σεβαστούμε λίγο την περίσταση!
btw, relayer, το noiz μπορεί να μην είναι ακαδημαϊκή ελιτίστικη εγκυκλοπαίδεια, αλλά η περίσταση του θανάτου ενός ανθρώπου απαιτεί και από εμάς την αντίστοιχη λεπτότητα.
Σωστός.......menelaos είπε:Ρε παλικάρια, συγνώμη για την έκφραση αλλά ας μην το μαλακίζουμε το θέμα! Όποτε πεθαίνει ένας μεγάλος μουσικός το γράφουμε στο forum και λέμε ο καθένας δυο λόγια! Πρώτη φορά καταντήσαμε να κάνουμε συζητήσεις επιπέδου Λαμπίρη! Έλεος!! Ας σεβαστούμε λίγο την περίσταση!
Εμ, βέβαια. Αυτό δεν είπα πιο πάνω; Ότι όλος ο πλανήτης σήμερα συζητά την απόσταση ανάμεσα στη καλλιτεχνική και την ανθρώπινη υπόσταση του; Γιατί πίστευες ότι η εδώ συζήτηση θα κινείτο σε άλλη σφαίρα; Επειδή εδώ υπάρχουν πολλοί μουσικοί;menelaos είπε:Πρώτη φορά καταντήσαμε να κάνουμε συζητήσεις επιπέδου Λαμπίρη!
Ούτε μίσος, ούτε αλληλοσπαραγμός, από εμένα τουλάχιστον...Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
Μα αυτό δεν καταλαβαίνω, γιατί δηλαδή να παραδειγματιστεί κάποιος από τα αρνητικά του και όχι από τα άλλα θετικά του;Wow! είπε:Πως να γίνει δηλαδή ωρέ Μενέλαε, να ζητήσουμε από το κόσμο (ή από εμάς τους ίδιους) να ξεχάσει ότι μιλάμε για ένα άτομο που (στη τελική) αποτελεί αρνητικό παράδειγμα προς όλους μας, επειδή έκανε τέσσερις καλούς δίσκους; Αυτό προτείνεις;
Όχι, δεν ξέρω.darshan είπε:Και τι έγινε αν γούσταρε αγοράκια? ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? Ξέρεις ρε μάγκα αν ο γείτονας σου δεν κάνει τα ίδια? Ο κολλητός σου? Ο αδελφός σου?
Το είπαν ήδη δύο, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που ακούω από το πρωί. Είναι βέβαιο ότι δε θα λείψει ΚΑΙ αυτή η άποψη.Πείτε ένα "καλά να πάθει" να τελειώνετε.
Αν υποθέσουμε, πάντως, οτι είχε αυτές τις παιδοφιλικές τάσεις, εμένα ρε παιδιά δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο ούτε να τον θεοποιήσω επειδή δεν είναι πλέον εν ζωή, μόνο και μόνο κρίνοντας απ' την καλλιτεχνική του αξία. Πολύ απλά γιατί σε αυτό το θέμα δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από τον πολιτικό, τον δικηγόρο, τον παπά ή το το γειτονά μου που, τυχόν, έχει πράξει (πράττει) τα ίδια. Και ναι θα με πειράξει αν μέσα σε αυτούς συγκαταλέγόταν και ο ΜJ.Και τι έγινε αν γούσταρε αγοράκια? ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? Ξέρεις ρε μάγκα αν ο γείτονας σου δεν κάνει τα ίδια? Ο κολλητός σου? Ο αδελφός σου? Τόσοι και τόσοι, πολιτικοί, παπάδες, γιατροί, δικηγόροι, ένα τσούρμο "χαμόγελα colgate" κάνουν τα ίδια και 100 φορές χειρότερα, ο michael jackson μας πείραξε.
βρε την κακόμοιρα την ανθρωπότητα, εκεί που της πήγαιναν όλα τόσο καλά...Wow! είπε:...ώστε να επηρρεάσουν με τις επιλογές ζωής τους την υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Can you explain please?vangelisorfas είπε:"Το απίστευτο δεν είναι ότι πέθανε ο Michael Jackson. Το απίστευτο είναι ότι ζει η Amy Winehouse!"
Κ εγώ δεν το κατάλαβα αυτό...kguitar είπε:Can you explain please?"Το απίστευτο δεν είναι ότι πέθανε ο Michael Jackson. Το απίστευτο είναι ότι ζει η Amy Winehouse!"