- Πόντοι
- 3
Καλησπέρα συνάδελφοι... ελπίζω να είστε όλοι καλά! Την πολύτιμη βοήθειά των εμπειρότερων θα ήθελα.... πρόσφατα, στην προσπάθεια μου να ρυθμίσω το intonation στην κιθάρα μου, κατάφερα και χάλασα τις βόλτες και έσπασα την κεφαλή μίας από τις βίδες που μετακινεί εμπρός-πίσω το saddle.... πλέον το saddle+βίδα είναι άχρηστο και πάω για αντικατάσταση... κάνοντας λίγο έρευνα αγοράς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη για το ποιά πρέπει να παραγγείλω... το μέγεθος δηλαδή και το αν θα ταιριάζει με την γέφυρά μου.... η κιθάρα μου είναι αυτή και ο τύπος της σπασμένης βίδας είναι αυτός. γνωρίζει κάποιος ποιά πρέπει να πάρω? μήπως πρέπει να αντικαταστήσω ολόκληρη την γέφυρα? βρήκα αυτή εδώ η οποία ταιριάζει η απόσταση των χορδών από Ε σε e (5,2εκ) και η απόσταση των δύο μεγάλων βιδών (7,4εκ) αλλά το radius που έχει (12'') είναι διαφορετικό σε σχέση με το όργανό μου (14'')... κ επίσης δεν ξέρω εάν οι θα κουμπώσει ακριβώς με τις υπάρχουσες βόλτες στις βάσεις.... εάν μπορεί να με κατευθύνει κάποιος γιατί έχω χαθεί...ευχαριστώ προκαταβολικά!