Ανταπόκριση από την επαρχία

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Σημαντική επιτυχία γνωρίζουν τα live του "σχιζοφρενή δολοφόνου με το πριόνι" από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Ε τι, καλύτεροι ήταν δηλαδή αυτοί οι φλωρογγλέζοι, οι Μπίτλς, που ούρλιαζαν τα κοινά τους όπου παίζανε;

Πριόνης κύριοι, ποιότης, και τα παπούτσια μέσα.

και εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε με πεταλακια,κιθαρες και ενισχυτες....μααααστα....

elysse στο λονδίνο είναι? Εκεί τους τελείωσαν τα πιάτα και γκρέμισαν τοίχο, στον σχιζοφρενή καλλιτέχνη θα κώλωναν?

O Μπλου πρέπει να έχει σκίσει τη στολή εξόδου του απ'το κακό του που δεν το πόσταρε πρώτος το βίντεο!  ;D

darshan είπε:
elysse στο λονδίνο είναι? Εκεί τους τελείωσαν τα πιάτα και γκρέμισαν τοίχο, στον σχιζοφρενή καλλιτέχνη θα κώλωναν?
Το μαγαζί αυτό πρέπει να είναι στην Αγία Παρασκεύη.

Ακριβώς πριν την πλατεία.

ααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Βρωμόκαφροι όμως,  ντάξει, toomuchίλας! Όχι κ να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο :)

αυτος που ειναι δεξια του (απο την ορχηστρα αραγε?!) φοραει ΚΡΑΝΟΣ....

Αν το δω άλλη μία φορά θα γίνω εγώ σχιζοφρενής δολοφόνος με πριόνι. :-X

θλιβερο , απ'όποια πλευρα και να το πιασεις. (του κοινου, του ..καλλιτεχνη, αυτουνου που τραβηξε το βιντεο , την δικια μας)

boody είπε:
θλιβερο , απ'όποια πλευρα και να το πιασεις. (του κοινου, του ..καλλιτεχνη, αυτουνου που τραβηξε το βιντεο , την δικια μας)
Θλιβερότατο φίλε μου boody

Τον συγκεκριμένο κύριο (όπως και άλλους) τους καλούν γιά να τους γιαουρτώσουν,να τους πετάξουν καρέκλες,τραπέζια και γενικά να κανιβαλίσουν πάνω σ'αυτά τα (δεν ξέρω ποιά λέξη να χρησιμποποιήσω) πλάσματα.

Κάτι σαν ρωμαική αρένα της "τέχνης"."Φιλόμουσοι" που τιμωρούν τους ατάλαντους.Κύριοι με χρυσή καδένα που θα ζήλευαν και τα τάματα στην Παναγία της Τήνου και κυρίες μοδάτες και χάι που πληρώνουν ένα κάρο λεφτά για την φιάλη το Τσίβας γιά να τα βάλουν με άτομα που άφησαν τους πάγκους της λαικής ή την πώληση λαχείων γιά το ψώνιο τους ή γιά ένα καλλίτερο μεροκάματο.

Το θλιβερότερο είναι οτι αυτο γίνεται εν γνώσει των ιδίων αλλά η ανάγκη τους κάνει να εξευτελίζοντε σε αυτό το βαθμό.

Το συγκεκριμένο "διασκεδαστήριο" βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.Στην οδό Πανεπιστημίου (έτσι τουλάχιστον είπε ο συγκεκριμένος κύριος στην τηλεόραση)

Επίσης τους καλούν και σε ιδιωτικά πάρτυ της υψηλής κοινωνίας για να κανιβαλίσουν με την ησυχία τους.

Δεν ξέρω ποιόν απ'όλους λυπάμαι πιό πολύ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spy είπε:
Συμφωνώ απόλυτα. Η μ@λακία έχει και τα όριά της.
Διαφωνώ. Η μαλακία σε αυτήν την χώρα τείνει στο άπειρο.

Εγώ λυπάμαι εμάς που ζούμε σε μια κοινωνία που έχει ως αστέρες και πρότυπα τον Καρβέλα και την Πάνια... Τα υπόλοιπα θλιβερά είναι παράγωγα...

Πραγματικά το βίντεο είναι αντιπροσωπευτικότατο του ναδίρ του πολιτισμού της κοινωνίας μας...

boody είπε:
+1

μαλιστα δεν βρισκω τοσο θλιβερο το να υπαρχουν μειωμενης αντιληψης ανθρωποι,πολυ πιο θλιβερο ειναι οτι διασκεδαζουν εις βαρος αυτων,ανθρωποι που ειναι ικανοι για κατι παραπανω.Οσο νουμερο και να ειμαι ο ιδιος,ποτε δεν βρηκα διασκεδαστικη την υπαρξη "ηλιθίων" (ιδιωτών ειναι η καταλληλη λεξη αλλα φοβαμαι το communication breakdown)

Κοίταξε, αν σκεφτείς απλώς πόσοι κάθονται και παρακολουθούν τις εκπομπές που τους βγάζει η Πάνια.... νομίζω γίνεται εμφανές το σημείο που βρισκόμαστε. Ξεφτίλα βασικά......

Βασικά... συγνώμη αν κάνω ξενερουά-ματ αλλά το πνευματικό λυντσαρισμα λαμβάνει χώρα και στις καλύτερες οικογένεις.

Πολύ δύσκολα κάποιος ξεφεύγει από την παγίδα του να επιδείξει/επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του χλευάζοντας (εκ του ασφαλούς) κάποιον με προβληματική παρουσία. Κι εγώ έχω πεσει σ' αυτήν την παγίδα. 

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ίχνος κακίας (παρά μόνο διάθεση για χαβαλέ :) ) στο λινκ που παρέθεσα. Απέχει πολύ από αυτό που κάνουν οι τύποι στο video όμως? :)

Επαναλαμβάνω... ΔΕΝ βγάζω τον εαυτό μου "στην απ' έξω".

Trending...

Νέα θέματα

Back