- Πόντοι
- 16
Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω στουντιο στην Αθηνα για ηχογραφηση και μιξη το οποιο να διαθετει το logic pro....
Tα σεβη μου...
Tα σεβη μου...
Αυτή η απάντηση δεν αφορά το φόρουμ, ούτε μάθαμε κάτι καινούργιο.Δοκίμασε και ανοιχτόφωνα αν δίνεις απάντηση.Neurotic667 είπε:Έχεις πμ...
Ζητάω συγγνώμη αλλά το έκανα μόνο και μόνο γιατί ίσως κάποιος το θεωρούσε ως διαφήμιση!yameth είπε:Αυτή η απάντηση δεν αφορά το φόρουμ, ούτε μάθαμε κάτι καινούργιο.
Δοκίμασε και ανοιχτόφωνα αν δίνεις απάντηση.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία.7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.
γιατι ?? ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι ακριβα και τα DAW τους ?? και τα VST τους ??Superfunk είπε:ειναι ΑΚΡΙΒΑ τα Mac φιλος.... ;D
Μα τα περισσότερα είναι υβρίδια...όταν τα αγοράζεις παίζουν και σε Pc και σε Μac...μάλλον έχεις καιρό να αγοράσεις vstsmessalion είπε:γιατι ?? ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι ακριβα και τα DAW τους ?? και τα VST τους ??
εμείς θα τα πούμε το Σάββατο φίλος... 8) προλαβαίνεις να ανακαλέσειςειναι ΑΚΡΙΒΑ τα Mac φιλος.... ;D
δεν νομιζω να εχουν και τιποτα τεραστιες διαφορες οι τιμες των διαφορων DAW (ειτε για pc ειτε για mac) μεταξυ τους....ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι ακριβα και τα DAW τους
Γιατί δηλ...ο "χειριστης" - "επιστημονας" των Pcs, το κάνει όπως η Πόντια πουτ@να? ;D ;Dmessalion είπε:απλα να παραθεσω οτι - δικιο εχεις αλλα ο "χειριστης" - "επιστημονας" των mac θελει να πληρωνεται και αναλογα.........
οχι βεβαιως βεβαιως αλλα μην μου πεις πως δεν σου εχει τυχει να σου πεταξουν τετοια κοτσανα σε στουντιο που χειριζονται mac (καλα........οχι σε εσενα συγκεκριμενα)marathon είπε:Γιατί δηλ...ο "χειριστης" - "επιστημονας" των Pcs, το κάνει όπως η Πόντια πουτ@να? ;D ;D
ΥΓ Τζάμπα![]()
ευτυχως ΠΟΤΕ δεν μου εχουν πει τετοια μπαρουφα...για τον απλο λογο οτι...δεν χειριζονται Mac (ή pc) αλλα DAW.....και πανω κατω ολα τον ιδιο βαθμο...επιστημονικοτητας εχουν...messalion είπε:οχι βεβαιως βεβαιως αλλα μην μου πεις πως δεν σου εχει τυχει να σου πεταξουν τετοια κοτσανα σε στουντιο που χειριζονται mac (καλα........οχι σε εσενα συγκεκριμενα)
ετσι ξεκινησε - και δεν ειναι μαχη αναμεσα σε pc και macImaginator είπε:Ψαχνοντας κι εγω βρηκα αλλα δυο στουντιο.Το ενα λεγεται musicrow και ειναι κεντρο Αθηνα και το αλλο OXYGEN MUSIC και ειναι στην Ραφήνα.
Παντως περιμενα οτι θα υπαρχουν περισσοτερα ..
που πηρες τηλ. ρε αρχηγε?και μου λενε 200 ευρω την ωρα
οχι ρε - στα στοθδιο του hismastersvoice ;D ;DSuperfunk είπε:που πηρες τηλ. ρε αρχηγε?
στα OCEAN WAVE STUDIOS?
;D