Aναζήτηση studio με logic daw στην Αθήνα....

Imaginator

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω στουντιο στην Αθηνα για ηχογραφηση και μιξη το οποιο να διαθετει το logic pro....

Tα σεβη μου...

Neurotic667 είπε:
Έχεις πμ...
Αυτή η απάντηση δεν αφορά το φόρουμ, ούτε μάθαμε κάτι καινούργιο.Δοκίμασε και ανοιχτόφωνα αν δίνεις απάντηση.

yameth είπε:
Αυτή η απάντηση δεν αφορά το φόρουμ, ούτε μάθαμε κάτι καινούργιο.

Δοκίμασε και ανοιχτόφωνα αν δίνεις απάντηση.
Ζητάω συγγνώμη αλλά το έκανα μόνο και μόνο γιατί ίσως κάποιος το θεωρούσε ως διαφήμιση!

Όπως και να 'χει το studio που πρότεινα στον συμφορουμίτη είναι το FabricAudio!

Και προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο studio!

οταν κατι εξυπηρετει καποια αναγκη καλο ειναι να δινουμε οτι πληροφοριες ξερουμε - δεν θεωρειται διαφημηση αν προτεινεις καποιον που ξερεις που κανει μια δουλεια που χρειαζομαστε  ;) ;) τουλαχιστον αν εχεις και λινκ τοτε τεκμιριωνεις και αυτα που λες

και εγω ας πουμε ενδιαφερομουν να μαθω κατι τετοιο που ρωτησε ο φιλος μας αλλα ευτυχως με καλυψες  ;D ;D

ευχαριστω πολυ

Οι Κανονισμοί λένε ξεκάθαρα:

7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Ευχαριστω messalion...

Ψαχνοντας κι εγω βρηκα αλλα δυο στουντιο.Το ενα λεγεται musicrow και ειναι κεντρο Αθηνα και το αλλο OXYGEN MUSIC και ειναι στην Ραφήνα.

Παντως περιμενα οτι θα υπαρχουν περισσοτερα ..

messalion είπε:
γιατι ?? ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι ακριβα και τα DAW τους ?? και τα VST τους ??
Μα τα περισσότερα είναι υβρίδια...όταν τα αγοράζεις παίζουν και σε Pc και σε Μac...μάλλον έχεις καιρό να αγοράσεις vsts ;)

ειναι ΑΚΡΙΒΑ τα Mac φιλος.... ;D
εμείς θα τα πούμε το Σάββατο φίλος... 8) προλαβαίνεις να ανακαλέσεις ;)

ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι ακριβα και τα DAW τους
δεν νομιζω να εχουν και τιποτα τεραστιες διαφορες οι τιμες των διαφορων DAW (ειτε για pc ειτε για mac) μεταξυ τους....

σορρυ κυριος αλλα δεν θα "ξανα" ανοιξουμε αυτη την συζητηση σε αλλου ενδιαφεροντος θρεντ........ ;D ;D

απλα να παραθεσω οτι - δικιο εχεις αλλα ο "χειριστης" - "επιστημονας" των mac θελει να πληρωνεται και αναλογα.........

messalion είπε:
απλα να παραθεσω οτι - δικιο εχεις αλλα ο "χειριστης" - "επιστημονας" των mac θελει να πληρωνεται και αναλογα.........
Γιατί δηλ...ο "χειριστης" - "επιστημονας" των Pcs, το κάνει όπως η Πόντια πουτ@να? ;D ;D

ΥΓ Τζάμπα ;)

marathon είπε:
Γιατί δηλ...ο "χειριστης" - "επιστημονας" των Pcs, το κάνει όπως η Πόντια πουτ@να? ;D ;D

ΥΓ Τζάμπα ;)
οχι βεβαιως βεβαιως αλλα μην μου πεις πως δεν σου εχει τυχει να σου πεταξουν τετοια κοτσανα σε στουντιο που χειριζονται mac (καλα........οχι σε εσενα συγκεκριμενα)

messalion είπε:
οχι βεβαιως βεβαιως αλλα μην μου πεις πως δεν σου εχει τυχει να σου πεταξουν τετοια κοτσανα σε στουντιο που χειριζονται mac (καλα........οχι σε εσενα συγκεκριμενα)
ευτυχως ΠΟΤΕ δεν μου εχουν πει τετοια μπαρουφα...για τον απλο λογο οτι...δεν χειριζονται Mac (ή pc)  αλλα DAW.....και πανω κατω ολα τον ιδιο βαθμο...επιστημονικοτητας εχουν...

Imaginator είπε:
Ψαχνοντας κι εγω βρηκα αλλα δυο στουντιο.Το ενα λεγεται musicrow και ειναι κεντρο Αθηνα και το αλλο OXYGEN MUSIC και ειναι στην Ραφήνα.

Παντως περιμενα οτι θα υπαρχουν περισσοτερα ..
ετσι ξεκινησε - και δεν ειναι μαχη αναμεσα σε pc και mac

εγω δλδ ρε νικο τι πρεπει να τους λεω στο τηλ οταν θελω να κλεισω ενα στουντιο για ντεμο και μου λενε 200 ευρω την ωρα γιατι "χειριζομαι mac κυριε" ???

Superfunk είπε:
που πηρες τηλ. ρε αρχηγε?

στα OCEAN WAVE STUDIOS?

;D
οχι ρε - στα στοθδιο του hismastersvoice  ;D ;D

200 ευρω ηταν υποκειμενικο - απλα μου ειπαν τρελα ποσά γιαυτο και το ειπα πιο πανω οτι το παιζουν επιστημονες

Trending...

Νέα θέματα

Back