- Πόντοι
- 16
Καλησπεριζω ολους του συν-forum-ιτες!Οπως αναγραφει κ ο τιτλος βρισκομαι στην αναζητηση ενος μικρου σε μεγεθος phaser (λογω ελλειψης χωρου στο pedalboard) το οποιο θα τοποθετησω μετα τα βρωμοπεταλα μου αφου πριν απο αυτα εχω ενα Fulltone MDV-2.Μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω ψιλοκαταληξει στα εξης:
1. MXR Phase 90 74 Vintage, το οποιο αν αγορασω θα το παρω απο τον Analogman μονατρισμενο με true bypass,κοκκινο led και 9 volt jack.
2.Retrosonic Phaser.
3.Μad Professor Tiny Orange Phaser.
Απο τα 3 παραπανω ΔΕΝ εχω διαβασει καλες κριτικες για το Μad Professor (αν κ ειναι πολυ πιο ακριβο με τα προηγουμενα 2 που ειναι στα ιδια χρηματα).Η μουσικη που παιζω ειναι κατα βαση stoner.
Αποψεις κυριοι/κυριες???
Σημειωση:Αν υπηρχε χωρος στο pedalboard θα επαιρνα με κλειστα ματια το phaser του Keeley.
1. MXR Phase 90 74 Vintage, το οποιο αν αγορασω θα το παρω απο τον Analogman μονατρισμενο με true bypass,κοκκινο led και 9 volt jack.
2.Retrosonic Phaser.
3.Μad Professor Tiny Orange Phaser.
Απο τα 3 παραπανω ΔΕΝ εχω διαβασει καλες κριτικες για το Μad Professor (αν κ ειναι πολυ πιο ακριβο με τα προηγουμενα 2 που ειναι στα ιδια χρηματα).Η μουσικη που παιζω ειναι κατα βαση stoner.
Αποψεις κυριοι/κυριες???
Σημειωση:Αν υπηρχε χωρος στο pedalboard θα επαιρνα με κλειστα ματια το phaser του Keeley.