Ανανεώσεις & νέες λειτουργίες του site

Από χτες ξεκίνησε. Τώρα απενεργοποίησα ένα extension και δουλεύει κανονικά. Αλλά το smartnoiz και όλα τα άλλα σάητ που μπαίνω δουλεύουν κανονικά και με το extension ενεργοποιημένο. Περίεργο

Μου χει "χαλάσει" στο Firefox το Favicon. Πριν μου έδειχνε το ηχειάκι του logo, τώρα μου δείχνει 3 faders. Είναι επίτηδες? Το ηχειάκι μου άρεσε περισσότερο.
1733160699966.png

Τι συμβαίνει με τις αγγελίες;;; Ενδιαφέρθηκα για 2-3 προϊόντα πριν από αρκετές ημέρες (εκτός από 1 το οποίο έδειξα ενδιαφέρον σήμερα), όμως δεν απαντάει κανείς. Υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει το mail στα ανεπιθύμητα και να μην μπαίνουν στο noiz να δουν; Ή έχει πρόβλημα το mail μου στο noiz; Επίσης οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα είναι όπως πουλιούνται στην αγορά και πιο ακριβά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί κάποιος να προτιμήσει να αγοράσει μεταχειρισμένο π.χ. mpc live II στα 1.100 euro όταν μπορεί να το αγοράσει 990 euro με εγγύηση από μαγαζί...;

Τι συμβαίνει με τις αγγελίες;;; Ενδιαφέρθηκα για 2-3 προϊόντα πριν από αρκετές ημέρες (εκτός από 1 το οποίο έδειξα ενδιαφέρον σήμερα), όμως δεν απαντάει κανείς. Υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει το mail στα ανεπιθύμητα και να μην μπαίνουν στο noiz να δουν; Ή έχει πρόβλημα το mail μου στο noiz; Επίσης οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα είναι όπως πουλιούνται στην αγορά και πιο ακριβά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί κάποιος να προτιμήσει να αγοράσει μεταχειρισμένο π.χ. mpc live II στα 1.100 euro όταν μπορεί να το αγοράσει 990 euro με εγγύηση από μαγαζί...;
Δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα με τα email από άλλα μέλη. Ίσως απλά έτυχε; αν θέλεις, στείλε μου τις αγγελίες σου ώστε να σου στείλω δοκιμαστικό μήνυμα.

Όσον αφορά τις τιμές, υπεύθυνος για την τιμή ειναι ο πωλητής και όχι το Noiz. Επειδή το Noiz δεν είναι κατάστημα αλλά πλατφόρμα αγγελιών, δεν έχουμε καν το δικαίωμα (νομικά) να αγγίξουμε το πεδίο της τιμής. Στην καλύτερη θα μπορούσαμε να απενεργοποιούμε αντικείμενα που πωλούνται πιο ακριβά από ότι καινούρια, αλλά και πάλι είναι μια ελεύθερη αγορά. Τέτοιες περιπτώσεις όμως είναι σπάνιες. Το 99% των πωλητών καταλαβαίνει ότι πρέπει να πουλήσει ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο πιο φθηνά 🥸
Κακό δικό τους στη τελική (δεν θα τα πουλήσουν ποτέ).

Επειδή είπες στα περισσσότερα προϊόντα, θέλεις να στείλεις κάποια links;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back