Συμφέρον σου είναι να είσαι αυτάρκης....Nahema είπε:Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις δυο παραπανω λογια?
...εάν πατάει κάτω το digital....RayDTutto είπε:Οπότε γράψε μας τι σε ενδιαφέρει ακριβώς.
Ο αναλογικος ηχος ειναι ενα μαρκετινγκ τρικ των ψηφιακων συστηματων, marathonmarathon είπε:...εάν πατάει κάτω το digital....![]()
Ετσι ε? Γραψτους λοιπον τα παρακατω:Nahema είπε:Παω σε σχολη ηχοληψιας κ ειμαι στο 1ο εξαμηνο μου δωθηκε λοιπον η ερωτηση Τι ονομαζουμε αναλογικο ηχο. Μου ειπε να ψαξω στο νετ να το βρω.
ειπες και κατι ΣΩΣΤΟ επιτελους. ;DΑπλα, κατανοητα, ομορφα, αποφευγοντας ακομα εναν περιττο τσακωμο για την (αντικειμενικα αποδεδειγμενη και τεκμηριωμενη) ανωτεροτητα του ψηφιακου ηχου. Cool
Αντίθετα εγώ κακίζω όσους ασχολήθηκαν γιατί, και με το συμπάθιο δηλαδής, βαρέθηκες να ψάξεις να βρείς τι σημαίνει μία από τις θεμελιώδεις έννοιες αυτού που θα σπουδάσεις και σκοπεύεις να ακολουθήσεις επαγγελματικά (άσε που κατ εμέ έπρεπε ήδη να την ξέρεις και να μην πούμε για την σχολή που σου πε "άντε ψάξε" αυτό που θα πρεπε να σου δείξει κι εξηγήσει) και έτρεξες αμέσως προς την μασημένη και έτοιμη τροφή.Nahema είπε:Με καλυψατε πληρως παιδια !! Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν!! ;D ;D
O γερο-Waterfall ειναι παντα σωστος...Superfunk είπε:ειπες και κατι ΣΩΣΤΟ επιτελους. ;D
No problemo my son.Με καλυψατε πληρως παιδια Κυριε Waterfall-Κ!! Ευχαριστω πολυ... ;D ;D