αλλος ένας πιτσιρικάς

off topic.. αν ξεχάσουμε τον μικρό και βάλουμε στη θέση του μια γκόμενα, έτσι όπως ξεκινάει το βίντεο με τον τυπά με την κάμερα στο χέρι να αράζει στο κρεβάτι θυμίζει ολίγον τσόντα...

αστα....δι@λ@ με το κωλοπαιδι >:(...καταρχην δεν φοραεις καπελο.. ;D

Εγω αν ήμουν πατέρας του δεν θα άφηνα το παιδί μου να παίζει έτσι και να έχει τετοιον ήχο πριν βγάλει ένα περιποιημένο και πυκνό μουστάκι..! 8) Άντε γτ πολύ αέρα έχουνε πάρει τώρα τελευταία!!!!! >:(

να φαει σκατα το κολοπαιδο!  ;D

Καλός παίκτης ο νεαρούλης.... γλου γλου γλου και συναίσθημα μηδέν.

studio54GR είπε:
Καλός παίκτης ο νεαρούλης.... γλου γλου γλου και συναίσθημα μηδέν.
αυτο ηθελα να πω ....που πας ρε χωρις συναισθημα εδω δεν θελουμε σεξ θελουμε ερωτα....και τι εγινε που τα παιζιε ιδια?ε? χωρις συναισθημα δεν κανεις τιποτα

είναι μικρός ακόμα.πού να το βρεί.κάτσε να μεγαλώσει,να καψουρευτεί,να πονέσει,να τσαλακωθεί,να παει στρατό,να γίνει άντρας,να βγεί στην κοινωνία,να πληρώσει νοίκι..τώρα το μόνο του ζορι είναι αν θα παίξει κιθάρα ή θα παει για μπάλα με τα τσογλανια της γειτονιάς .

tzelkos είπε:
είναι μικρός ακόμα.πού να το βρεί.κάτσε να μεγαλώσει,να καψουρευτεί,να πονέσει,να τσαλακωθεί,να παει στρατό,να γίνει άντρας,να βγεί στην κοινωνία,να πληρώσει νοίκι..τώρα το μόνο του ζορι είναι αν θα παίξει κιθάρα ή θα παει για μπάλα με τα τσογλανια της γειτονιάς .
εννοειται οτι εκανα πλακα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ζηλευεται!αυτό είναι!λοιπόν,ο πιτσιρικάς στο βιντεάκι είμαι εγώ.πάω για μπάλα τώρα..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back