• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Αλλαγή preamp σε Marshall MG30DFX ενισχυτή;

• Thread starter Thread starter Stoner Jackass
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 830

Stoner Jackass

Νέο μέλος
15/6/11
793
0
0
30
Kfkf
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Παιδιά να ρωτήσω πόσο περίπου κοστίζει αλλαγή προενίσχυσης?Έχω έναν marshall mg30dfx,έναν μέτριο εως κακό τρανζίστορ αλλά τον αγαπώ...αξίζει επιδιόρθωσης?

Last edited by a moderator:
Stoner Jackass είπε:
Παιδιά πετάγομαι και γω σαν την off-topic πορδή να ρωτήσω πόσο περίπου κοστίζει αλλαγή προενίσχυσης?Έχω έναν marshall mg30dfx,έναν μέτριο εως κακό τρανζίστορ αλλά τον αγαπώ...αξίζει επιδιόρθωσης?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις την προενίσχυση του ενισχυτή σου, αφού υπάρχουν πολλές εξωτερικές λύσεις προενίσχυσης, δηλαδή πετάλια ή πεταλιέρες που κάνουν αυτό ακριβώς (ή αυτό μεταξύ πολλών άλλων), συνδεόμενα στο loop-return  και παρακάμπτοντας (προφανώς) τη δική του προενίσχυση.

Οκ απλώς η δικιά του είναι καμμένη σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός φίλου που τον κοίταξε και δεν θα'θελα να ρίξω και πολλά..μπάσο παίζω στην τελική.Γουάτ ντου γιου σατζεστ?

Eυχαριστώ...στην επόμενη παραγγελία θα το ρίξω στο καλάθι.  8)

Το πεταλάκι αυτό κοστίζει περίπου 32Ε στην Ελλάδα οπότε αν το αποφασίσεις δεν χρειάζεται να καταφύγεις στη Γερμανία.

Ακόμη καλύτερα...btw στο κέντρο ειδικά σε τέτοια εποχή κάνουν πολύ καλές τιμές οι μαγαζάτορες και είναι κρίμα να αγοράζουμε από έξω..άσε που δοκιμάζεις κιολας τι παίρνεις

Stoner Jackass είπε:
Eυχαριστώ...στην επόμενη παραγγελία θα το ρίξω στο καλάθι.  8)
Σωστός ο gdevelek, εγώ το πήρα από Αθήνα (εξάρχεια) με 31ευρώ.

@Stoner Jackass:

Για 2 ευρώ (+20μεταφορικά) καλύτερα να μην περιμένεις να το φέρει σε στοκ ο thomann αλλά να το χτυπήσεις από εδώ. Τσέκαρε skroutz.gr και μαγαζιά για την καλύτερη τιμή.

Γενικά είναι οk αντίγραφο του tech21 κυρίως στα 2 us/brit od κανάλια. Γενικά θα είναι πολύ καλύτερο απ το drive του mg.

Ρωτώ όμως σαν ηλεκτρονικός: άραγε θα παίξει το gdi21 στον ενισχυτή σου? Αν δεν ακούγεται η κιθάρα σου σε κάποια απ τις εισόδους, τότε πιθανότατα να μην ακουστεί και το πετάλι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα