Αλλαγή υπογραφής του προφίλ

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,018
Απ' ό,τι είδα δεν έχει αναφερθεί ξανά το πρόβλημα οπότε ίσως κάνω κάτι λάθος. Προσπάθησα να αλλάξω την υπογραφή στο προφίλ μου και το μόνο που έγινε είναι ότι απλώς εξαφανίστηκε η υπογραφή, χωρίς να μπορώ να προσθέσω καινούρια.

Εν ολίγοις, γράφω στο πεδίο της υπογραφής κάτι (δεν υπερβαίνει τον περιορισμό χαρακτήρων) και πατώντας "αλλαγή προφίλ", το κείμενο εξαφανίζεται.

Με μένα ήταν πιο επιεικές "το σύστημα"... ;D

Η υπογραφή ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες,δεν υπερέβαινε το όριο,αλλά όταν "την έσωζα" εμφανιζόταν μόνο η μισή... ;D

Το προσωπικό κείμενο ή την υπογραφή; Γιατί εμένα μόλις μου έβαλε το προσωπικό κείμενο στη θέση της υπογραφής για κάποιο λόγο. Η υπογραφή επιμένει να μην καταχωρείται.

Jazzjoker είπε:
Το προσωπικό κείμενο ή την υπογραφή; Γιατί εμένα μόλις μου έβαλε το προσωπικό κείμενο στη θέση της υπογραφής για κάποιο λόγο. Η υπογραφή επιμένει να μην καταχωρείται.
Εγω το έβαλα το κείμενο στην υπογραφή σου. Δεν φαίνεται κάτι να συμβαίνει με το σύστημα πάντως.

Τα κατάφερα αλλά με λιγότερους χαρακτήρες. Μήπως το 55 που αναφέρεται είναι περισσότεροι απ' όσους αφήνει το σύστημα τελικά;

Και τα avatar αλλάζουν δύσκολα πάντως, ξαναφορτώνει το ίδιο ακόμα και αν περάσουν

ώρες απο την απενεργοποίηση του παλιού.

Jazzjoker είπε:
Τα κατάφερα αλλά με λιγότερους χαρακτήρες. Μήπως το 55 που αναφέρεται είναι περισσότεροι απ' όσους αφήνει το σύστημα τελικά;
Α ναι κάτι παίζει σ αυτό

Άλλαξα υπογραφή εξαντλώντας όλους τους χαρακτήρες και μου έκοψε τα τελευταία που έγραψα. (Μήπως φταίει ότι είχα γράψει \m/ METAL \m/ ΑΛΗΤΕΙΑ ? )

Θα δούμε. Προς το παρόν κάνω ένα έλεγχο αντιπροβοκατόρικου software που μπορεί να τρέχει μυστικά.

yameth είπε:
Και το : ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ποιός το έγραψε;
Εγώ. Η προηγούμενη υπογραφή που δεν περνούσε ήταν 48 χαρακτήρες. Αυτές οι μικρότερες περνούν.

Αντε... το πήγα στους 60 χαρακτήρες!

Το σκεπτικό είναι να αρκεί για μιά γραμμή ώστε να διαβάζεται εύκολα το thread, χωρίς να μπερδεύονται τα τεράστια και επαναλαμβανόμενα κείμενα υπογραφών που βλέπω και με απωθούν σε άλλα φόρουμ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back