All alone is how you die

Βρε happydreamer μας ψυχοπλάκωσες. Τι happy και τέτοια παραπέποντα προς χαρά. Πρέπει ν' αλλάξεις το nickname σου σε Unhappynightmarer πάραυτα.

Τι να κάνω που έτσι μου βγαίνουν τα τραγούδια;Μου το λένε ότι είναι πολύ ψυχοπλάκωμα αλλά δεν το ελέγχω και πολύ το τι γράφω.Σαν κομμάτι πώς σου φάνηκε;

Nestoras είπε:
Βρε happydreamer μας ψυχοπλάκωσες. Τι happy και τέτοια παραπέποντα προς χαρά. Πρέπει ν' αλλάξεις το nickname σου σε Unhappynightmarer πάραυτα.
+1

Ωραίο το κομμάτι, αλλά θέλει να δουλέψεις λίγο τη φωνή. Σε αρκετά σημεία φαλτσάρουν. Δούλεψε το κι άλλο κ θα βγει πάρα πολύ ωραίο!

Οργανικά καλό ακούστηκε σε 1ο άκουσμα, και σαν σύνθεση είναι πάρα πολύ όμορφο. Άσε που σαν τίτλος με βρίσκει κοντά στη δική μου ψυχολογία :)

Αν μπορείς, και θες φυσικά, βάλε κ τους στίχους.

Πολύ πρέπει να δουλέψω τη φωνή, όχι λίγο. Αυτό είναι σίγουρο. Να σας πω απλά ότι δεν έχω εμπειρία και ό,τι έχω μάθει, κυρίως μόνος μου το έχω μάθει. Πιο πολύ βασίζομαι στο αυτί μου.Ορίστε και οι στίχοι:

Can i borrow your truth?

Some twisted fragments of our youth

There's nothing left here anyway

Nothing to hear,nothing to say

You have caught me by surprise

In the deep blue of your eyes

Sing to me once again

Be my lover,be my friend

chorus:

I don't belong here without you

Strangely wasted by your truth

You're not here so how can i?

All alone is how you die

I am waiting for you

Somewhat desperate,somewhat blue

I thought i saw you passing by

For a moment you were mine

I just can't seem to replace

The way the moonlight lights your face

Walk with me by the sea

Show me what will never be

chorus

Now i'm standing on my own

You're still here but i'm alone

Trying to find the only way

Not to die alone today

chorus

happydreamer είπε:
Σαν κομμάτι πώς σου φάνηκε;
Αν το είχα ακούσει τη 10ετία του '80 που το darkwave ήταν στ' ακούσματά μου θα ήμουν πολύ θετικός. Τώρα μου ακούγεται πολύ dated.

Nestoras είπε:
Αν το είχα ακούσει τη 10ετία του '80 που το darkwave ήταν στ' ακούσματά μου θα ήμουν πολύ θετικός. Τώρα μου ακούγεται πολύ dated.
Fair enough.. :)

Όχι, δεν είμαι ο Θεοφανούς!

Αν το έγραφε όμως κάποιος σαν και αυτόν και το ερμήνευαν κάποιοι σαν τους Metallica και παιζόταν στο MTV μέρα-νύχτα, ε, δεν θα με παρεξένευε αν γινόταν και παγκόσμια επιτυχία.

Δυστυχώς δεν δύναμαι να το προωθήσω.

Το μόνο που σου μένει είναι η δήλωση οτι με άγγιξε, αν και οι προτιμήσεις μου είναι διαφορετικές.

Αν θέλει δουλειά;

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Πρέπει να έχεις όμως καταρχήν κάτι καλό. Και αυτό ήταν καλό.

Keep Walking

@loukask6:

Σ'ευχαριστώ πολύ πάνω απ'όλα επειδή μπήκες στον κόπο να το ακούσεις και να σχολιάσεις αλλά και για τα (απρόσμενα) καλά σου λόγια. Πέρα από αυτό, τα καλά λόγια μου δίνουν δύναμη και λόγους να συνεχίζω και τα άσχημα δύναμη και λόγους να προσπαθώ για τη βελτίωση. Γι' αυτό εκτιμώ εξίσου και τα δύο "είδη"..

Αξιοπρεπεστατο και λιγα λεω.

Προσωπικα και απο εμενα λιγη δουλιτσα στην φωνη, αν και ομολογω ηταν ευχαριστη εκπληξη βραδυατικο το ολο ακουσμα δεν με χαλασε τιποτα, και να ειμαι ειλικρινεις, πολυ καλυτερο απο τις π@π@ρες που παιζουν τα mtv, mad etc.

Αν μη τι αλλο εβγαλε ψυχη.

Μου εβγαλε την παγωμαρα του Discouraged Ones  των katatonia(δεν μπορει να μην τους ξερεις) κατι που ειναι πολυ τιμητικο για τα γουστα μου...φτιαξε μπαντουλα  ;D

@Vassilis-7-:

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε.Όπως είπα και πιο πάνω τα μέσα είναι φτωχά.Αν δεν είχε και ψυχή, δεν θα είχε τίποτα..

@PRE-POST 11:

Ξέρω το γκρουπ αλλά το κομμάτι δεν μου λέει κάτι.Πρέπει να το χω πάντως.Θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι..Όσο για μπάντα,είχα όταν σπούδαζα αλλά τώρα εδώ στο χωριό δύσκολα τα πράγματα.Με το ζόρι βρίσκω άτομα που να ακούνε την μουσική που ακούω.Πόσο μάλλον να παίζουν κιόλας..

Μπράβο σου φίλε!!!

Εμένα που δεν με ενδιαφέρει το τεχνικό μέρος της υπόθεσης, μου άρεσε πάρα πολύ.

Αν τώρα βάλεις και στουντιακού επιπέδου ηχογράφηση στην συνταγή, νομίζω πως  στέκεται αξιοπρεπώς εκεί ''έξω''.

Και πάλι μπράβο και συνέχισε όπως σου βγαίνει.

Και μην με ευχαριστήσεις για τα καλά μου λόγια, δεν χρειάζεται. Τσάμπα είναι και είναι μόνο λόγια. ;)

Δεν μπορώ να μην πω και τίποτα όμως..Κάποια λόγια μπορεί να είναι παραπάνω από απλά λόγια.Να 'σαι καλά..

Να σαι καλά delta. Καλώς ή κακώς δεν είμαι και πολύ της "μελέτης" έτσι κι αλλιώς. Είμαι λίγο... μπακάλης.  ;D

Πολύ ωραίο τραγούδι... Και πολύ ωραίος τίτλος... Απλά νομίζω πως λείπει λίγο η αίσθηση της δυναμικής... Αλλά πολύ μου άρεσε...

funky_bassman είπε:
Πολύ ωραίο τραγούδι... Και πολύ ωραίος τίτλος... Απλά νομίζω πως λείπει λίγο η αίσθηση της δυναμικής... Αλλά πολύ μου άρεσε...
Thnx mate!.. ;)

Με την άδειά σας επαναφέρω το συγκεκριμένο thread μου για να παραθέσω μια δεύτερη version του εν λόγω κομματιού.Πάτησα πάνω στην αρχική αλλά το έφτιαξα κυριολεκτικά από την αρχή.Περιμένω τα σχόλιά σας...

all_alone_is_how_you_die2.mp3

Attachments

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
16
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back