Για να το λες εσύ,φαντάζομαι ότι θα έχει κάνει καταπληκτική δουλειάmarathon είπε:Φίλε μου, για να δεις και από κοντά μια τέτοια αλλά Made in Greece, στείλε ένα pm στο μελος του forum μας ΑΒ. Πήγαινε λοιπόν να παίξεις με τις δικές του handmade, carbon ακουστικες, και μετά έλα να μας πεις και τη γνώμη σου.
υπάρχει site του ΑΒ να κοιτάξω?..είναι κατασκευαστής?marathon είπε:Νομιζω ότι η δουλειά του ΑΒ είναι μοναδική για τα Ελληνικα δεδομένα.
οκ σε ευχαριστώmarathon είπε:Είναι κατασκευαστής και φτιάχνει και ηλεκτρικές...εάν δούλευε το showroom θα τις έβλεπες. Δεν έχει site, στείλε του pm.
καλοοοοnexarulhu είπε:
ουτε εγω ισα που η συγκεκριμενη δεν μου αρεσει καθολου,αλλα μιασ και ειπεσ για κιθαρες απο ανθρακονηματαειπα να σου στειλω το link,βεβαια το ξυλο δεν αντικαθισταται με τιποτα,διοτι το ξυλο ειναι η πιο σημαντικη πηγη δημιουργιας για τον ανθρωπο... αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβενταTsevos είπε:καλοοοο
Να πω την αλήθεια μου όμως δεν συγκινούμε και πολύ με δαύτες,είμαι λίγο ,πως να στο πω....ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ!![]()
η cort ειχε βγαλει το curbow το οποιο ηταν κατασκευασμενο εξ΄ολοκληρου απο συνθετικα υλικα (πλαστικα).και ο ηχος του ηταν αρκετα καλος μπορω να πω.αλλα σαν το ξυλο τιποτα...bassbill είπε:Για κιθάρες δέν ξέρω, αλλά τα μπάσα απο ανθρακονήματα παίζουν τρελλά ;D
Ο ήχος είναι πολύ ουδέτερος και αυτό δέν αρέσει σε κάποιους, αλλά το sustain είναι ατελείωτο, και το πως ακούγεται το μπάσο μέσα στο μίξ απίστευτο.
Άλλο πλαστικό, άλλο γραφίτης και ανθρακονήματα 8)nexarulhu είπε:η cort ειχε βγαλει το curbow το οποιο ηταν κατασκευασμενο εξ΄ολοκληρου απο συνθετικα υλικα (πλαστικα).και ο ηχος του ηταν αρκετα καλος μπορω να πω.αλλα σαν το ξυλο τιποτα...
nexarulhu είπε:βεβαια το ξυλο δεν αντικαθισταται με τιποτα
Σωστός ο bass. Φίλε μου nexarulhu, εάν δεν έχεις δεί ή δοκιμάσει κάποια τέτοια κιθάρα ή μπράτσο...κράτα και μία πισινήΆλλο πλαστικό, άλλο γραφίτης και ανθρακονήματα 8)
Για μπράτσο που σίγουρα ξέρω, είναι ελάχιστα πιο βαρύ και "στιβαρό" το γραφιτένιο.RayDTutto είπε:Μάραθε, ο γραφίτης τι σχέση βάρους έχει με ένα μέσο ξύλο;
Σε είχα για έξυπνο αγόρι...υπάρχουν και άλλα και καλύτερα τρέμολο από της Fender..!!!!RayDTutto είπε:Και το τρέμολο; Εξέχει από πίσω;