Ακούστε και ένα Ορχηστρικό κομμάτι απο εμέ...

Λοιπόν …

Μέχρι την παύση, το κομμάτι εξελίσσεται όμορφα  :)

και δίνει την εντύπωση πως θα ακολουθήσει "κάτι"

που όμως .... δεν ακολουθεί. :(

Και εγώ το παθαίνω αυτό  :( όταν εξαντλώ την έμπνευση

στην δημιουργία της εισαγωγής. 

Μετά την εισαγωγή, φαίνεται αμέσως το ότι ζορίζομαι να κατασκευάσω τα επόμενα μέρη  …

Κάτι τέτοιο κατάλαβα πως συμβαίνει και στο κομμάτι σου.

Στην θέση σου, θα έπαιρνα τμήματα από τις φράσεις της εισαγωγής

και θα τα έλιωνα στην ανάπτυξη.

Αναδιπλασιασμοί, αναποδογυρίσματα, κοψίματα και κολλήματα …

και όπου με έβγαζε …  ::)

Οι ήχοι σου ήταν πολύ καλοί.  Με τι έπαιζες;

IxNiLaTiS είπε:
Λοιπόν …

Μέχρι την παύση, το κομμάτι εξελίσσεται όμορφα  :)

και δίνει την εντύπωση πως θα ακολουθήσει "κάτι"

που όμως .... δεν ακολουθεί. :(

Και εγώ το παθαίνω αυτό  :( όταν εξαντλώ την έμπνευση

στην δημιουργία της εισαγωγής. 

Μετά την εισαγωγή, φαίνεται αμέσως το ότι ζορίζομαι να κατασκευάσω τα επόμενα μέρη  …

Κάτι τέτοιο κατάλαβα πως συμβαίνει και στο κομμάτι σου.

Στην θέση σου, θα έπαιρνα τμήματα από τις φράσεις της εισαγωγής

και θα τα έλιωνα στην ανάπτυξη.

Αναδιπλασιασμοί, αναποδογυρίσματα, κοψίματα και κολλήματα …

και όπου με έβγαζε …  ::)

Οι ήχοι σου ήταν πολύ καλοί.  Με τι έπαιζες;
Κάτι τέτοιο έγινε. Το κομμάτι ξεκίνησα να το φτιάχνω για να αποδείξω ότι δεν είναι η μελωδία που μετράει και σου μένει, αλλα το τι συγχορδίες υπάρχουν απο κάτω. Τα 2 πρώτα μέρη (1. 00.00 - 00.56  2.  1.02 - 1.34) εχουν ακριβώς την ίδια μελωδία.

Αυτή ήταν η ιδέα. Το υπόλοιπο ήταν κάτι αυτοσχεδιαστικό, μετά δεν μπορούσα να γράψω κάτι παραπάνω και τελείωσα με κινέζικο κρασ!!!

Οι ήχοι είναι απο το EWQL Symphonic Orchestra Gold.

οντως καταπληκτικοί οι ήχοι, το κομμάτι ειναι καλό και δομημένο, του λείπει όμως κάτι, πχ να εχει εντονες αλλαγές σε οκτάδες με βιολιά να αγριεύουν.. ιδέες λέω.. πολύ ωραίο πάντως γενικώς.

Το χεις το πράμα..

Ότι του χρειάζεται και κάτι άλλο φαίνεται κ απο τη διάρκειά του. Αλλα επειδή έγινε παλιά, αν θα το συνεχίσω τώρα θα το χαλάσω μου φαίνεται, οπότε καλύτερα να μείνει έτσι!!!

το χεις το ρημαδι,το χεις....επικο θα ελεγα...μπραβο γραψε τωρα και αλλο ενα σκυλαδικο ;D ετσι δειξε τους οτι εχουμε και ευαισθησιες  ;)

ignantios είπε:
το χεις το ρημαδι,το χεις....επικο θα ελεγα...μπραβο γραψε τωρα και αλλο ενα σκυλαδικο ;D ετσι δειξε τους οτι εχουμε και ευαισθησιες  ;)
Το αίτημά σας καταχωρήθηκε. Νέο σκυλάδικο πρσσεχώς....

εισαι ωραιος και μετρας.... ;)και αν παιζεις σε καμια πιστα ξερεις απο αυτες που ολοι τις σιχαινονται αλλα καθε ΣΑΒΒΑΤΟ βρισκονται εκει με τα ξηροκαρπια τους και τα υπολοιπα κομλε (οχι κομπλε) πες μου να ερθω εγω και η παρεα μου να σπασουμε καμια στιβα πιατα.... ;D ;D ;D ;)

ignantios είπε:
εισαι ωραιος και μετρας.... ;)και αν παιζεις σε καμια πιστα ξερεις απο αυτες που ολοι τις σιχαινονται αλλα καθε ΣΑΒΒΑΤΟ βρισκονται εκει με τα ξηροκαρπια τους και τα υπολοιπα κομλε (οχι κομπλε) πες μου να ερθω εγω και η παρεα μου να σπασουμε καμια στιβα πιατα.... ;D ;D ;D ;)
Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί φίλε για την πιστοδουλειά, αλλα ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα.

Τα πιάτα τα σπάνε στους τραγουδιάρηδες. Εμεις οι κοινοί θνητοί είμαστε στο backround...  ;D

Ωρε δικέ σου τι έχεις φτιάσει εδώ ναουμ.Δούλευε το κι άλλο ρε προς το τελος, είναι γενικα τέλειο αν εξαιρέσω το απότομο κλείσιμο.

ΠΟλυ καλο, αν εδινες και λιγη περισοτερη εμφαση στα κρουστα πιστευω 

θα ηταν καλυτερο.Νομιζω οτι χρειαζεται λιγο κινηση ακομη.

Τι.. εδώ δεν έχει video?  :D

Μπράβο Tζίτζη. Το πρώτο μέρος είναι για soundtrack του επόμενου Rocky, εκεί που ο δαρμένος (αλλά νικητής) πρωταθλητής -ανάμεσα από τα αίματα- θα αντικρύζει το κορίτσι στην κεκρίδα (με φόντο την αστερόεσσα) και θα της φωνάζει ότι το έκανε για την πατρίδα του. Και ότι θα το ξανακάνει όσες φορές χρειαστεί. (Δηλαδή μέχρι να τον βαρεθεί και ο τελευταίος οπαδός του (="ροκάς"?))  :)

(Σε πειράζω.)

lambrosgg είπε:
....

Αυτή ήταν η ιδέα. Το υπόλοιπο ήταν κάτι αυτοσχεδιαστικό, μετά δεν μπορούσα να γράψω κάτι παραπάνω και τελείωσα με κινέζικο κρασ!!!

...
Ελπίζω να μη λες και στις γυναίκες τέτοιες αστείες δικαιολογίες.

Εδώ δεν έχει βίντεο γιατί η ορχήστρα που μάζεψα για να εκτελέσει την κομματάρα μου δεν ήθελε να βιντεοσκοπηθεί.

Τι σεμνά παιδιά....

Ήθελα να πω ότι το έσβησα με κινέζικο κρασί για να δώσω ένα ποιητικό βλαχέ τόνο στ όλο θέμα...  ;D

Σημασία έχει τί λένε οι γυναίκες σε μένα αγαπητέ.... ΜΠΟΥΑΧΑ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα