Ακουστε αυτο....και γνωμη σας Παρακαλω....

creep7

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σε ολους!!!

Θα ηθελα τη γνωμη σας μουσικα και ηχοληπτικα για ενα punk τραγουδακι που εγραψα... 8) 8) 8)

http://www.box.net/shared/7mgg58fio8

Ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ γουστάρω! Είναι αρκετά punk (ειδικά η χλέπα στο τέλος σε συνδυασμό με τα κουδουνάκια του Άη Βασίλη στο background) Οι κιθάρες μάλλον θέλουν λίγη ξεραϊλα ακόμα. Πάνε προς το metal-όχι ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό βέβαια... BTW ωραία φωνή, μη την αφήνεις να θαφτεί μετά την εισαγωγή.

Συνέχισε φίλε!

Φιλε πολυ καλο!!

μεχρι που εψαχνα δηλαδη να δω μηπως εκανες "απατεωνια" και εβαλες κανενα ξενο κομματι για δικο σου.

Πολυ καλο.

Πρεπει καποιος να "μεριμνησει" η δουλεια του φιλου creep7 να δημοσιευθει.

(ποια ηχοληψια μου λες τωρα? αμα "λεει" το ασμα και απο γραμοφωνο να το ακουσεις παλι καλο θα'ναι)

Υ.Γ για την γνωμη μου διευκρινιζω : δεν ειμαι punk φανατικ (αν και στα νειατα μου ακουσα αρκετα) ροκας ειμαι.

Μπραβο σου,εχεις βαλει αρκετα πρωτοτυπα στοιχεια που το διαφοροποιει (το κομματι) απο διαφορα αλλα κλωνοποιημενα.

Εχει κοινο η Πανκ μουσικη στην ελλαδα (ολοι καποια στiγμη εχουμε ακουσει Syd,Kennedys,Exploited etc) απλα ελειπε μεχρι προσφατα αυτο που λεμε "η καλη παραγωγη" στα ελληνικα γρουπ.Δυστυχως δεν "συνοδευαν" σχεδον ποτε τις εμπνευσεις τους με μια καλη παραγωγη,ενα καλο ηχο δηλαδη κτλ και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να εχουν "μικρη γκαμα κοινου".

Με δουλειες σαν την δικη σου ομως ειμαι σιγουρος οτι το τοπιο μπορει να αλλαξει. ;)

πολυ καλο ηχητικα και σαν μουσικη ιδεα!..(αν και οι στιχοι ειναι οντως για τον π@υτσ@!)

Το τραγούδι είναι πολύ καλό (γέλασα πολύ ;D), ο ήχος όμως θέλει πολύ δουλειά. Έχεις άλλα?

Επίσης "ψήνομαι" να δοκιμάσω να το μιξάρω, αν σ' ενδιαφέρει στείλε pm ;)

καλά το κομμάτι γαμεί. Βάλε και μένα στους υποψήφιους για μιξη και μαστερινγκ. Τα ντραμς με τι ειναι γραμμένα;

Τωρα απο γνώμες, στίχοι γκουχου γκουχου, μουσική καλή, φωνή φοβερή και η δυναμη του ήταν η αλλαγή και όχι η εντελώς ποπ αρχή του.

Ηχοληπτικά χώσε κι αλλες ψηλές συχνότητες να φύγει η μουντάδα και να γυαλίσουν όλα, το κομματι δεν χρειάζεται ξανα μιξη, νιώθω ότι με την διαδικασία του μαστερινγκ διορθώνοντε οι όποιες ατέλειες στο συγκεκριμένο.

Καλή συνέχεια, έχεις κι άλλα κομμάτια;;;

Επίσης κάνε μας μια ανάλυση πως εγραψες την φωνή και τι εφφέ έβαλες.

Tα τυμπανα ειναι γραμμενα με ez drummer,φωνη εχς περασει ειναι 2 καναλια και τα 2 με κομπρεσορα και το 2ο με reverb και λιγο chorus,επισησ στη φωνη εχω κοψει αρκετα τισ χαμηλες και εχω τονισει λιγο μεσαια...το μπασο ειναι επισης virtual boobass απο fruity loops...ανεβαζω μια καινουργια εκδοση με λιγο πιο καλλογραμμενες φωνες...

sorry για αυτό που ακολουθεί αλλά δεν άντεξα  :o

είναι punk αυτό? πες ότι είναι nirvana

αχ καημένο punk κατάντησες κατσαpunk

ο μπιαφρα ο καημένος έτσι παίζει?

ξέρω τώρα θα τα ακούσω αλλά δεν άντεξα ρε παιδιά

δηλαδή περίμενα να ακούσω κάτι σε φάση αδιέξοδο

και μου βγήκε smells like teen spirit

πάντως είναι καλό για το είδος του ομολογουμένως  ;)

σορρυ ρε jmone αλλα δεν μου φέρνει καθόλου σε nirvana η smells like teen spirit... πιο πολυ σαν blink182 παρά nirvana...

creep7 είπε:
Tα τυμπανα ειναι γραμμενα με ez drummer,φωνη εχς περασει ειναι 2 καναλια και τα 2 με κομπρεσορα και το 2ο με reverb και λιγο chorus,επισησ στη φωνη εχω κοψει αρκετα τισ χαμηλες και εχω τονισει λιγο μεσαια...το μπασο ειναι επισης virtual boobass απο fruity loops...ανεβαζω μια καινουργια εκδοση με λιγο πιο καλλογραμμενες φωνες...
Επειδή μου άρεσαν ιδιαίτερα τα τύμπανά σου, θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς

(EQ, compress) έχεις κάνει καθώς και ποιόν ακριβώς ez drummer χρησιμοποιείς?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ρε συ, με τρώει η περιέργεια, η ροχάλα που κατέληξε? ???

Ε χμμμμ Θα συμφωνήσω 1000% με jmone. Ωραίο τραγούδι καλή παραγωγή, άνετα διακρίνεται σε συλλογή, αλλά όχι και punk ωρέ παίδες. Περισσότερο μου φέρνει προς αυτά τα "εμο"-τράγουδα που παίζουν σε κάτι αμερικάνικες ταινίες (φάση road trip) παρά σε punk!

Sayonara!!!  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χρησιμοποιησα την Pop-Rock της Εz και believe it or not δεν πειραξα καθολου EQ... :D :o...Απλα προσπαθησα να ρυθμισω οσο καλυτερα γινεται τις εντασεις,π.χ. χαμηλωσα στο ταμπουρα αρκετα το μικροφωνο που πιανει απο κατω,τσιτωσα μποτα και ταμπουρο (απ το πανω μικροφωνο) , overhead αρκετα ανεβασμενα, και room λιγο πιο πανω απ τη μεση....τα toms επισης τσιτα...

Κοιτα η χλεπα αρχικα :o ::)κατεληξε κατα καποιο τροπο στο πυκνωτικο,αφου σημαδευα πανω σε αυτο( ::) )και ακουστηκε καπως.......χχχχχχχχχχ......ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!

Αλλα επειδη κλιπαρε αρκετα μπορω να πω την ξαναηχογραφησα σημαδευοντας τη βιβλιοθηκη αυτη τη φορα....ευτυχως δεν υπηρξαν τραυματιες........

;D ευτυχώς γιατί ακούστηκε να περιέχει πολλά βαρέα μέταλλα. ;D ;D

creep7 είπε:
Χρησιμοποιησα την Pop-Rock της Εz και believe it or not δεν πειραξα καθολου EQ... :D :o...Απλα προσπαθησα να ρυθμισω οσο καλυτερα γινεται τις εντασεις,π.χ. χαμηλωσα στο ταμπουρα αρκετα το μικροφωνο που πιανει απο κατω,τσιτωσα μποτα και ταμπουρο (απ το πανω μικροφωνο) , overhead αρκετα ανεβασμενα, και room λιγο πιο πανω απ τη μεση....τα toms επισης τσιτα...

Κοιτα η χλεπα αρχικα :o ::)κατεληξε κατα καποιο τροπο στο πυκνωτικο,αφου σημαδευα πανω σε αυτο( ::) )και ακουστηκε καπως.......χχχχχχχχχχ......ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!

Αλλα επειδη κλιπαρε αρκετα μπορω να πω την ξαναηχογραφησα σημαδευοντας τη βιβλιοθηκη αυτη τη φορα....ευτυχως δεν υπηρξαν τραυματιες........
Το μικρόφωνό σου φαντάζομαι έχει αποκτήσει συλλεκτική αξία πλέον δηλαδή...Έχει ταυτότητα ρε παιδί μου...!

Φαντάζομαι ότι αν το πούλαγες θα το πούλαγες πολύ ακριβά ;D ;D ;D

Κατα καποιο τροπο αν και ηταν fake η ροχαλα....Αλλα χαιρομαι που φαινεται τοσο ρεαλιστικη!!! 8) 8) :D :D....Δεν σκοπευω να πουλησω το μικρπφωνακι μου σε καμια περιπτωση,εχει συναισθηματικη αξια,μπορει να το φτυνω αλλα κατα βαθος το αγαπαω... :D :D ;D :-*

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back