Θελεις να πεις οτι ετοιμαζουν αντικαταστατη και για το nord lead 2?Nord Wave λέγεται και είναι συνεχιστής των Lead :wink:
Ποια εκθεση ?Λοιπον σωστα ειπε ο φιλος Λεγεται Nord Wave :idea: Με λιγα λογια το μηχανημα σκοτωνει απο ηχο...
Πανεξυπνο κ ηχο πιο Vintage απο ποτε
Για να μην σας παιδευω πηγα στην εκθεση χτες κ το ειδα
Πολυ καλο ηχο παιδια πολυ πολυ πολυ καλο
Χτες ήσουν στην εκθεση, αλλά σήμερα ήρθες στην Ελλάδα και έσπευσες να μας ενημερώσεις; Μπράβο, μπράβο.... :?:Λοιπον σωστα ειπε ο φιλος Λεγεται Nord Wave :idea: Με λιγα λογια το μηχανημα σκοτωνει απο ηχο...
Πανεξυπνο κ ηχο πιο Vintage απο ποτε
Για να μην σας παιδευω πηγα στην εκθεση χτες κ το ειδα
Πολυ καλο ηχο παιδια πολυ πολυ πολυ καλο
Καλα ολα αυτα που λετε αλλα effects αυτη τη φορα θα βαλουν και τα lead παυ πηγαν χαθηκαν οσο για το dising ειναι σχεδον ιδιο με το 2Χ και απο ηχο τι γινετε παλι 1024 η 2048 για να κανουμε τρελες χαρες γιατι το virus ti για τα λεφτα του και αυτα που περιλαμβανει ειναι τελειο.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ROLAND V-SYNTH GT KAI WALDORF STROMBERG ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΡΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ.Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΝΕΟ NORD LEAD ΝΑ ΕΧΕΙ 16 ΜULTITIMBRAL AYTH TH ΦΟΡΑ.
παντα φιλικα εχεις στην κατοχη σου κανενα γιατι εγω εχω το nord 3 και και αλλα 18 αναλογικα και digital στο home studio μου.Aπλως για να ξερω αν εισαι γνωστης η κολημενος.και αμα θες και photo κανενα προβλημα.αλλα θελω και απο σενα γιατι αν δεν εχεις ε ρε κραξιμο που θα φας σε ολο το noizeΕΕεεεεεμ αυτη ειναι η διαφορα τα nord ειχανε τα αρχ...α να ειναι ξεβρακοτα !!!!!!!!![]()
Παντα φιλικα ετσι!!!!!!!!!!!