Ρε επιτρέπονται αυτά τα πράγματα νέο παιδί;;neeq είπε:Το οποιο v machine ήταν να το φερω Αθήνα, αλλά το ξέχασα...Σορυ Κωστη...ενα μυαλο το εχω, ταξιδευα και 7 το πρωι.. ;D
Ειμαι αλλεργικος στον πετροχυμό ρε, γι'αυτο ;DLK είπε:Ρε επιτρέπονται αυτά τα πράγματα νέο παιδί;;
Εγώ στην ηλικία σου έπιανα την πέτρα και την έστυβα! ;D ;D
Μπορείς να το θεωρήσεις και δεύτερο synth μου, δεδομένου ότι το “πρώτο” μου keyboard είναι το Roland pc 180a ;D (αν και πληκτρά δεν με λές).eyecam είπε:Αν και δε διάβασα και τις 7 σελίδες και μπορεί η απάντησή μου να είναι λιγάκι περιττή ή προβλέψιμη, το έχω το μηχανάκι και μπορώ να πω ότι η ακάι είχε μάλλον σκοπό να φτιάξει ένα συνθ που θα είναι ιδανικό σαν δεύτερο/εναλλακτικό για έναν πληκτρά.
Οι δυνατότητες editing είναι τουλάχιστον αστείες και η κατασκευή του μου φαίνεται λιγάκι πρόχειρη κι όχι τόσο σταθερή. Ωστόσο, έχει πολύ καλούς ήχους (τα μπάσα του με τρελαίνουν) και έναν υπέροχο ήχο ηλεκτρικού πιάνου, ιδανικού για μπαλάντες ή για σύνθεση τραγουδιών.
Γνώμη μου είναι ότι αν κάτσεις και παιδευτείς να φτιάξεις καμιά εικοσαριά ήχους που θα τους έχεις στη μνήμη έτοιμους, θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με αυτό. Αν έχεις και την υπομονή να φτιάξεις και sequences/patterns τότε το μηχανάκι αποδεικνύεται θησαυρός![]()
Δεν κατάλαβα ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα.varvatsos είπε:Γειά και χαρά ρε παληκάρια!!είμαι τραγουδιστής αλλα την εχω δει να ασχοληθώ και λίγο με synth και ιστορίες,έτσι γιατί περίεργα την είδα που λέει και ο Σταμάτης ο γονίδης.Αρα θέλω αν μπόρει κάποιος να βοηθήσει...Σκοπέυω σε ελάχιστα μερό-νυχτα να πάω να χτυπήσω(αλλύπητα)το ΑΚΑΙ ΜΙΝΙΑΚ(είναι κολάσιμη η τιμή του όπως και να το κάνεις!!)...αλλά...με χαλάει πολύ το θέμα που έχει με το usb και ρωτάω:''στο ελλάντα υπάρχει ένα αντίστοιχο κερατάκι;(μουσίκες ορολογίες)http://www.amazon.com/MIDI-Cable-Converter-Music-Keyboar/dp/B001LJUVO4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1289417095&sr=8-1 (και το έχει άραγε κανένας απο εσάς να έχει πιστοποιήσει την χρηστικότητα του?)για να μην τρέχω στις αμαζόνες π.χ!!(είμαι άσχετος με δάυτα τα κέρατα οπότε φερθέιτε με αγάπη στις απαντήσεις σας!!![]()
Κοίτα ούτε και εγώ είμαι πληκτράς.varvatsos είπε:είσαι άψογος!!σε ευχαριστώ πολύ!!ναι όντως το πρώτο είναι το πρόβλημα μου!!αλλα μιας και σε βρήκα εσυ π.χ θα το πρότεινες το ΜΙΝΙΑΚ σε κάποιον πρωτάρη;
Άντε καλόπαιχτο! Πήρα και άλλα καλούδια από τον Θωμά με αυτή την αγορά, οπότε είπα να μην σπάσω την παραγγελία...τα κέρδισα από εκεί! ;D ;Dvarvatsos είπε:Υ.Γ:Παρατηρώ οτι στο dv247 το ΜΙΝΙΑΚ κοστίζει περίπου 25 euro πιο κάτω :-\ αμαρτία απ'τον θεό που δεν τα γλύτωσες..
Ένας Λάκης, του επιπέδου σου...δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ...απλά ξοδεύει! ;DLK είπε:Πήρα και άλλα καλούδια από τον Θωμά με αυτή την αγορά, οπότε είπα να μην σπάσω την παραγγελία...τα κέρδισα από εκεί! ;D ;D
Σωστό μεν (διαζευκτικόν ουχί "νέγρικον" ;D)! Αλλά ήθελα να αποφύφω τη διάπραξη ύβρεως και τη μήνη των Θεών! ;D ;D ;Dmarathon είπε:Ένας Λάκης, του επιπέδου σου...δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ...απλά ξοδεύει! ;D