Πάντως παιδιά, εδώ και καμιά ώρα διαβάζω για όλα αυτά τα πράγματα...... η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική.......... Εγώ δεν είχα ΙΔΕΑ ότι υπάρχει δωρεά μυελού οστών......... αυτό είναι φοβερό... μιλάμε για κάτι που πολύ δύσκολα θα βρεθεί συμβατό, και θα χρειαστεί μεταμόσχευση σε πολύ πολύ σοβαρές καταστάσεις...... πρακτικά for all i know κάποιος μπορεί να πεθαίνει ΤΩΡΑ σε κάποιο νοσοκομείο, γιατί δεν υπάρχει συμβατός δότης μυελού.... Κ εγώ που μπορεί να είμαι συμβατός, είμαι σπίτι μου διότι ποτέ δεν είχα καν ΑΚΟΥΣΕΙ ότι υπάρχει αυτό το πράγμα........!!!!!!! Εξαιρετικά τα campaigns του υπουργείου υγείας....
Επιπλέον, για το θέμα της δωρεάς οργάνων, νομίζω ότι (ακόμα και αν δεν κάνουμε αίτηση για κάρτες κλπ) καλό θα είναι να ενημερώσουμε τους γονείς μας, παιδιά μας, γυναίκες μας, άντρες μας κλπ ότι επιθυμούμε αν υπάρξει κάποτε αυτή η δυνατότητα ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!! Θα είμαστε ΝΕΚΡΟΙ, μιλάμε για ΚΡΕΑΣ το οποίο μπορεί να σώσει ένα παιδάκι, έναν πατέρα, μια γιαγιά..... μπορεί να χαρίσει χρόνια, ή έστω λίγους μήνες.... κ εμείς δεν το δίνουμε γιατί;;;;; Δίνεις νεκρό ΚΡΕΑΣ, δίνεις κάτι ΑΧΡΗΣΤΟ για σένα...... και στον αποδέκτη φτάνει ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει ποτέ.... Δίνεις σκουπίδια, και κάποιος κερδίζει ζωή, ένα παιδί κερδίζει τη μαμά του, μια γυναίκα κερδίζει τον άντρα της, ένα παιδί ξαναβρίσκει το μέλλον του........ Sounds like a good deal to me....