- Πόντοι
- 16
υπαρχει κανεις να μου πει ενα λογο για να μην το αγορασω....και να παρω κατι αλλο ισως...?
Μπααααα που να ξέρουμε εμείς από τέτοια πράγματα , μετά την απουσία του feather, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει κανένας εδώ μέσα να σου απαντήσει στις απορίες σου. :wink:υπαρχει κανεις να μου πει ενα λογο για να μην το αγορασω
Σίγουρα υπάρχουν , αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι εσύ μπορείς να κρίνεις ποιοι είναι αυτοί ? Θα σε συμβούλευα λοιπόν να παίρνεις γνώση απ όπου σου δίνεται.O feather ήταν (και είναι) ο καλύτερός μου φίλος από το νοιζ και θεωρώ ότι η απώλεια είναι τεράστια. Αλλά το νοιζ υπάρχει ακόμα και τα υπόλοιπα μέλη βρίσκονται εδώ για να σε βοηθήσουν όσο μπορούν.και ειπα...δε θελω μειωσω κανεναν αλλο εδω μεσα...αλλα σιγουρα παντα και παντου θα υπαρχουν καποιοι που γνωριζουν και κατι παραπανω
ειμαι σιγουρος για αυτο.....Αλλά το νοιζ υπάρχει ακόμα και τα υπόλοιπα μέλη βρίσκονται εδώ για να σε βοηθήσουν όσο μπορούν
Υπάρχουν πολλά (ειλικρινή) audio demos να ακούσεις στο site τους και να κρίνεις.Το έχει ακούσει κανείς αυτό ?
Λοιπόν αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα το banner αριστερά που γράφει TC electronics το ερώτημά σου θα απαντηθεί.Στην Ελλάδα ποιός τα φέρνει αυτά ?