Σκέψου και τη λύση του Shure Beta58' date=' που είναι λίγο καλύτερο κατά τη γνώμη μου [/quote']:wink:
Για 1)ηχογράφηση ή για 2)live?
1' date=' Rode Nt1a
2, Shure sm58
Tα κλασσικά :wink:[/quote']
+1. Αν είναι για ηχογράφηση, μιλάμε για home studio; Αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε σε Home studio ελέγξτε αν έχετε phantom power για πυκνωτικό....
Κοινώς' date=' το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου.[/quote']
This is called nihilism...:lol:
Έχεις δικιο... Μαλλον ήμουν λίγο υπερβολικός. Απλά, θεωρώ στον τομέα που πάει να προσφέρει το ΒΕΤΑ, υπάρχουν πιο εγγυημένες λύσεις και ενδεχομενως και πολύ φθηνότερες. Η αλήθεια είναι ότι έχω και ένα ψυχολογικό με αυτό το μικρόφωνο...Είμαι κάπως προκατηλειμμένος, αλλά νομίζω ότι δεν είμαι και εντελώς εκτός πραγματικότητας... :lol: :lol: :lol: , ελπίζω τουλάχιστον...Κοινώς' date=' το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου.[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol:Κοινώς' date=' το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου.[/quote']
απο αυτα τα δυο διαλεξα το beta με προτροπη και του φιλου kotsadorou και μετα απο συγκριση που εκανα οντως μου αρεσε πιο πολυ το beta(για ηχογραφηση κιθαρας μιλαω παντα,δεν δοκιμασα για οτιδηποτε αλλο)Με αφορμη το ποστ του φιλτατου SPYROIDθελω να σας ρωτησω την γνωμη σας μεταξυ Sm57 & Sm57beta
Τακη την ειχα ακουσει την ηχογραφηση που ειχες κανει πιο παλια με το 57beta και μου αρεσε ' date='χωρις βεβαια να τα εχω συγκρινει.....[/quote']
οτι ηχογραφηση εχω κανει τον τελευταιο χρονο ειναι με το shure beta 57 :wink:
ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΙΘΑΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΑΠΛΟ SM57 ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1988' date='ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ BETA ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ EV N/D967 ΑΝ & ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ :wink:[/quote']
Θα το εχω υποψιν :wink: