Αγορά Gibson ES-339

yannis37

Μέλος
Πόντοι
36
Καλημέρα,

Μετά από πολύ ώριμη :P σκέψη ειπα να μην πάω σε υποκατάστατα και τελικά να αγοράσω μια Gibson που τόσο θέλω.

ειμαι εδώ:η καλύτερη τιμή που έχω βρεί -europe-

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Semi-acoustic-guitars/Gibson-ES-339-AVB-Antique-Vintage-Burst/art-GIT0017697-000

το μαγαζί την έχει σε αναμονή και την περιμένει τέλος Φλεβάρη (μπορεί και Μάρτη).

Εγώ δεν βιαζομαι βασικά και κανονικά θα την επαιρνα μετά το καλοκαίρι αλλά....φοβάμαι οτι αν εξαντληθει και αυτή η φουρνιά το πότε θα ξαναφέρουν, γιατί απ οτι βλέπω σε ορισμένα μοντέλα η gibson εχει ενα θέμα με την Ευρώπη..

πχ ο thomman την περιμένει τέλος ΜΑΙΟΥ :o

ιδού η απορία :-\ την χτυπάω τώρα η λέτε οτι οτι δεν θα υπάρχει προβλημα για μετά?

ξέρω οτι ειναι πολύ υποθετικά όλα αυτά....αλλά συμβάίνουν.

Και να μην υπαρχει ακριβως αυτη, πιθανως να υπαρχει αλλη με καλυτερη τιμη/κλπ. Γενικα η φαση με την διαθεσιμοτητα ουκ ολιγες φορες σε βαζει σε τριπακι και κανεις impulse shopping και μετα το μετανιωνεις. Εγω στην θεση σου θα επαιρνα κιθαρα τον Σεπτεμβριο αφου τοτε την χρειαζεσαι. Και θα επαιρνα το καλυτερο απο αυτα που προσφερονται. Στο κατω - κατω δεν ειναι και η απιστευτη προσφορα αυτη που δειχνεις. Τουλαχιστο κανα δυο χρονια την βλεπω την es339 σε αντιστοπιχη τιμη 50-100 ευρω πανω κατω.

και γιατί να μην την πάρεις τώρα? εάν είσαι σίγουρος οτι τη θές χτύπα την!

Αυτό το χρώμα σου αρέσει περισσότερο ή απλά είναι το μόνο διαθέσιμο? Το light

caramel burst είναι υπέροχο πάντως, το vintage sunburst εκτός του οτι είναι κάπως...

γεροντίστικο, την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο μικρόσωμη. Στη θέση σου θα την αγόραζα

τώρα αν ήθελα vintage sunburst, αν όχι θα περίμενα το χρώμα που μου αρέσει, είναι

πολλά τα λεφτά και πρέπει να σε φτιάχνει πλήρως οπτικά.

Ίσως με προβλημάτιζε και μια ενδεχόμενη αύξηση της τιμής αργότερα...

δεν θέλω να την πάρω γιατί την θεωρώ ευκαιρία αλλά γιατί ....αυτήν θέλω...... για αρκετούς λογους (πχ μέγεθος,semi,οι μαγνήτες που θέλω).

δεν ξέρω,  τους ψιλοφοβάμαι τους Αμερικάνους με την διαθεσιμότητα.

και εννοείται ότι η αγορά θα γίνει στην ζούλα γιατί άμα το πάρει χαμπάρι η γυναίκα.....με βλέπω εξορία ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τώρα για το χρώμα ....μου αρέσει το VS μια χαρά ;)

es339.JPG

yannis37 είπε:
και εννοείται ότι η αγορά θα γίνει στην ζούλα γιατί άμα το πάρει χαμπάρι η γυναίκα.....με βλέπω εξορία ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τώρα για το χρώμα ....μου αρέσει το VS μια χαρά ;)
Δικε μου ανθρωπε !!!!! Να κανουμε συλλογο !!! Παλι καλα που δε σκαμπαζουν απο οργανα γιατι η δικια μου δε θα πιστευε με τιποτα οτι η prs custom κανει μονο 250 ευρω !!!!! χαχαχα

Σορυ για το οφ τοπικ !!!!

VAGTANPLAN είπε:
Δικε μου ανθρωπε !!!!! Να κανουμε συλλογο !!! Παλι καλα που δε σκαμπαζουν απο οργανα γιατι η δικια μου δε θα πιστευε με τιποτα οτι η prs custom κανει μονο 250 ευρω !!!!! χαχαχα

Σορυ για το οφ τοπικ !!!!
εγώ με 300 πήρα  Martin ...  ;D ;D ;D

Mπράβο αγόρια...φαντάζομαι σκουπίζετε και πλένετε και πιάτα... ;D ;D

Κανονίστε να σας σπάσουν καμία σε καβγά και μετά να σας πούν, εντάξει μωρέ,

3 κατοστάρικα κάνει, θα σου πάρω άλλη ;D ή να δουν ''τυχαία'' το ιστορικό του

internet browser και να μπουν σε κάνα thomann...

bihlas87 είπε:
να δουν ''τυχαία'' το ιστορικό του

internet browser και να μπουν σε κάνα thomann...
ναι ναι ο thomann θα τους πειράξει αν ψαξουν ιστορικό ?  :P

marathon είπε:
Εισαι τρεεεελοοοοςςςς .....αγορασα πλυντηριο πιατων και ησηχασα....το σκουπισμα το κανει η λαθρομεταναστρια .......

marathon είπε:
βασικά ειμαι ψιλογαιδούρι και δεν....αλλά ενα πράγμα δεν αντέχεται.....η γκρίνια ;D

το άλλο με τον τσακωμό ομως (Κανονίστε να σας σπάσουν καμία σε καβγά και μετά να σας πούν, εντάξει μωρέ, 3 κατοστάρικα κάνει, θα σου πάρω άλλη  )

το σκεφτομαι και ανατριχιαζω

yannis37 είπε:
το άλλο με τον τσακωμό ομως (Κανονίστε να σας σπάσουν καμία σε καβγά και μετά να σας πούν, εντάξει μωρέ, 3 κατοστάρικα κάνει, θα σου πάρω άλλη  )

το σκεφτομαι και ανατριχιαζω
Μην τρελλαίνεστε, οι γυναίκες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!!. Εγώ είχα τούτη μέσα στο σπίτι 3 μήνες, και δεν κατάλαβε τίποτα...

gtr_delta6-cherryB.jpg

που όσο νάναι...ξεχωρίζει...και με κάρφωσε ο γιός μου ::)

Μα ρε παιδια μονο εγω"καθαριζω" το ιστορικο μετα απο καθε χρηση ??? χαχαχαχα....Αυτο που δεν ειπε κανεις και "καιει" ειναι να μη πεσει κανας λογαριασμος πιστωτικης στα χερια του εχθρου !!!!

εκει ουτε ο φιλος ο Λευτερακης δε μας σωνει......Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ-ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ

Trending...

Νέα θέματα

Back