- Πόντοι
- 898
Με το μικρο δαχτυλο ισως? ;D ;DGrey είπε:5)Πώς κάνουμε bend στο 22ο τάστο; ;D
Καλοπαικτη συντεκνε και να τη χαιρεσαι!
Με το μικρο δαχτυλο ισως? ;D ;DGrey είπε:5)Πώς κάνουμε bend στο 22ο τάστο; ;D
Χαλαρά και άνετα με όποιο δάχτυλο θέλεις.Grey είπε:5)Πώς κάνουμε bend στο 22ο τάστο; ;D
Δεν έχω εμπειρίες με EMG, αλλά σίγουρα τα εφέ σου θα χρειαστούν εκτενέστατες τροποποιήσεις πριν τα οριστικά σου συμπεράσματα. Μη βιαστείς να απογοητευτείς.Grey είπε:*Emg's(81/81)...Ευχάριστη έκπληξη.Πολύ τραγουδιάρηδες,ακριβέστατοι και παραδόξως "καθαρίζουν" πολύ όμορφα.Τα καθαρά τους τα περίμενα απογοητευτικά.Δεν είναι.Αρνητικό στοιχείο(για μένα) το ότι δεν είναι καθόλου ζουμεροί.Μα καθόλου...Προφανώς έχει να κάνει με τη φύση τους.
Mην το γελάς,φίλε μου!Είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο...Εκτός και αν δεν το γελάς. :gvour είπε:Με το μικρο δαχτυλο ισως? ;D ;D
Καλοπαικτη συντεκνε και να τη χαιρεσαι!
Xαλαρά και άνετα;'Εχει γούστο...Χαλαρά και άνετα με όποιο δάχτυλο θέλεις.
Το θέμα είναι συνήθως ο αντίχειρας (πρέπει να είναι πίσω από το σώμα).
Συνήθεια είναι (και εύκολη μάλιστα).
Καλόπαιχτη ρε μάγκα!
Δεν διαθέτω στρατό από εφέ αλλά σίγουρα χρειάζεται ψάξιμο,έχεις δίκιο.Μεγειές.
Δεν έχω εμπειρίες με EMG, αλλά σίγουρα τα εφέ σου θα χρειαστούν εκτενέστατες τροποποιήσεις πριν τα οριστικά σου συμπεράσματα. Μη βιαστείς να απογοητευτείς.![]()
Ευχαριστώ,φίλε μου.dbakias είπε:Καλόπαιχτη και καλορίζικη!![]()
Κι όμως μου φαίνεται πολύ λογικό!Grey είπε:Και έχω φτάσει πλέον στο σημείο ακόμα και να shredάρω σε δαύτη καλύτερα απο οποιαδήποτε Ibanez με super flat wizzard neck...
Σε σένα μπορεί,αδερφέ μου.fusiongtr είπε:Κι όμως μου φαίνεται πολύ λογικό!![]()
Κι όμως έμμεσα στο είχα πει.Grey είπε:Σε σένα μπορεί,αδερφέ μου.
Για μένα ήταν η απόλυτη ροπαλιά!
Ακούς εκεί...
Aυτό δεν σου κρύβω ότι είναι ένα θέμα για το οποίο(πλέον) με έχει φάει η περιέργεια...kkmspm είπε:Δεν εχω βρει λογο να την αλλαξω με καμια αλλη les paul απο οσες εχω δοκιμασει....
Ναι όντως λάθος μου, δεν το πρόσεξα....10 μηνες την εχει ο ανθρωπος την Epi, δεν ειναι αρχικος ο ενθουσιασμος του, ειναι διαρκης
έεεεε....ναι! ;DΤοσο παραξενο σου φαινεται να υπαρχει εκει εξω μια υπεροχη Epiphone LP?
Κακως! Σου προτεινω τοτε να δοκιμασεις κι αλλες! Θα εκπλαγεις!cigaret13 είπε:.... έεεεε....ναι! ;D
ή αυτό...cigaret13 είπε:Επειδή έχω παίξει (την είχα και στο σπίτι μου για μιά βδομάδα), με μια Epiphone Les Paul Standard,
Χάνω κάτι;Μετά όμως από αλλαγή πολλών πάνω της ψιλοέφτιαξε, όχι ότι μεταμορφώθηκε σε Gibson standard, αλλά εντάξει τα Euro δεν πήγαν χαμένα.