ΑΓΟΡΑ CUBASE 5

ontheflow

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ CUBASE 5 Η ΑΠΟΡΙΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΑΠΟ 75 ΕΥΡΟ ΜΕΧΡΙ 500 ++ ΕΥΡΑ...

ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ HOME STUDIO ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΙ ΧΡΗΣΗ...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΙΜΕΡΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΜΕΣ ΚΛΠ???

ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΕΛΙΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΚΣΕΙ ΤΟΥΣ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!

Τα σπάνε τα κεφαλαία και η ορθογραφία :P

Τέσπα,

http://www.steinberg.net/en/products/musicproduction/cubase5_product/cubase5_featuredetails100.html

εδώ θα βρεις τις διαφορές τους.

Εάν είσαι φοιτητής, δαγκωτό πας στην education version.

Εγώ έχω πάρει την full version για τον απλό λόγο ότι ήθελα το Variaudio.

Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει το essentials, λόγω υπερβολικά πολλών (τυχαίων) περιορισμών.

Τιμές μπορείς να βρεις σαν reference στο thomann.de: Π.χ. http://www.thomann.de/gr/steinberg_cubase_5_e.htm

Αυτά.

ΤΝΧ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΤΗΑ ΤΟ ΔΩ!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΕΑ Μ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Μ ΕΙΤΑΝ ΚΟΡΥΦΕΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

:) ;D

ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΕΝΑ...ΜΛΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ ΗΙΠ-ΗΟΠ...

metalmike είπε:
Ναι και το δίνει η εταιρία
Αυτό θα κάνεις τώρα, θα πηγαίνεις σε κάθε thread  και θα ζητιανεύεις ;

Pfff

Mεχρι και email μου εστειλε γι'αυτο τον λογο...να του λενε στο αλλο thread πως το cubase 5 δεν υπαρχει..."θρυμματισμενο" κι αυτος να μου στελνει email...τι να πει κανεις  ::) :-X

metalmike είπε:
...τι να πει κανεις  ::) :-X
Στείλτου και εσύ ένα τυχαίο νούμερο, να βγάλεις την υποχρέωση...και μετά πές του ότι φταίει η κάρτα οθόνης του!!!!!

ΣΤΗΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ACTIVATION .ΕΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΗ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΟΤΙΣΗ!!!  ;)

παααααει και αυτο,ειμαι περιεργος να δω τι θα κανει τωρα η Steinberg στο επομενο cubase...  ::)

ontheflow είπε:
ΣΤΗΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ACTIVATION .ΕΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΗ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΟΤΙΣΗ!!!  ;)
Φίλε on the flow...

Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να ποστάρουμε με κεφαλαία. Ο αριθμός των ποστ σου δηλώνει πως δεν είσαι δα και αρχάριο μέλος. Παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά και με μια υποτυπώδη ορθογραφία. Αποκλείεται να μην γνωρίζεις έστω και τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας. ::) Προσπάθησε να το κάνεις, για μια πιο όμορφη εικόνα του φόρουμ αλλά και μία παραπάνω διευκόλυνση των συνφορουμιτών σου.

Φιλικά... :)

FatalV είπε:
Φίλε on the flow...

Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να ποστάρουμε με κεφαλαία. Ο αριθμός των ποστ σου δηλώνει πως δεν είσαι δα και αρχάριο μέλος. Παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά και με μια υποτυπώδη ορθογραφία. Αποκλείεται να μην γνωρίζεις έστω και τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας. ::) Προσπάθησε να το κάνεις, για μια πιο όμορφη εικόνα του φόρουμ αλλά και μία παραπάνω διευκόλυνση των συνφορουμιτών σου.

Φιλικά... :)
Οκ φιλος! μαρεσε ο τροπος που μου το ζητισες... στην ορθογραφια πιστεψε με ειμαι αστα...εχω ελιμα σε βασικες γνωσης... :)

Αλλα καμια φορα ξεφευγω τελειος...

συνηθος οταν ποσταρω κατι εδω μεσα τα γραφω στο Word με τον ορθογραφικο ελενχο...

καθε παρατιριση για καλο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back