Αγορά budget Midi Keyboard και Active Nearfiled Monitors

Theodore

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα...θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τον τίτλο...σκέφτομαι να πάω προς M-Audio μεριά...με τα Oxygen 49 (3rd generation blue) και AV-40 αντίστοιχα...εσείς τι μου προτείνετε...δεκτή κάθε πρόταση και σχόλιο...ευχαριστώ όσους απαντήσουν!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα AV40 τα έχω ακούσει και θα τα έλεγα τίμια για τα λεφτά τους. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Πάντως αν έχεις φυσιολογικό προς μεγάλο χώρο και ασχολείσαι με ψιλο ντάμπα-ντούμπα μουσικές  ;D, δε νομίζω να σε καλύψουν από συχνοτική απόκριση.

Στη θέση σου θα έπαιρνα ότι πιο φθηνό από 49άρι midi keyboard (θα βρεις και με 50-60 ευρώ) και θα κοίταζα για 5ιντσα μόνιτορς. (μη σου πω και μεταχειρισμένα...)

infectme ευχαριστώ για την απάντηση...έχω μεγάλο χώρο και ασχολούμαι με pop-rock, classic-rock και heavy metal...και κιθαριστική μουσική γενικότερα...ένας συμφορουμίτης μου δίνει τα δικά του ESI near05 classic ...http://www.esi-audio.com/products/near05classic/ ...δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τιμή κλπ....αξίζουν?...να τα τσεκάρω???

Δεν τα έχω ακούσει αυτά δυστυχώς, αλλά έχουν ψιλοκαλή φήμη απ'ότι ξέρω.

Ψάξε reviews στο ιντερνετ, και -αν μπορείς- κανόνισε με αυτό το άτομο που τα πουλάει και πήγαινε με μερικά από τα αγαπημένα σου cd, να τα ακούσεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back