Αγνωστου ταυτοτητος αντικειμενο πεσμενο διπλα στην πεταλιερα μου

Guitar Guru
Πόντοι
398
χτες βρηκα αυτο το κομματι πλαστικο πεσμενο διπλα στην πεταλιερα μου. απο αυτο το σημειο περνουν διαφοροι ενισχυτες, το pedaltrain, διαφορα πεταλια, και η tonelab le. ειναι ακαμπτο, σκληρο πλαστικο και αναρωτιεμαι απο που εχει πεσει. εριξα μια ματια σε πεταλια και pedaltrain και δε βλεπω φως. (ανοιξα αρκετα πεταλια τελευταια για να βγαλω τις μπαταριες).

οποτε ειναι αστεια η απορια, αλλα εχει κανεις καμμια ιδεα απο που μπορει να ειναι αυτο το πραγμα? σας θυμιζει τιποτα?  ;D :o ???

ευχαριστω για τη βοηθεια προκαταβολικα παιδια

Στο έδωσε μάλλον ο Superfunk... είναι λαστιχάκι από καπάκι μπύρας - ιδανική και πάμφθηνη πατέντα για... strap locks!  ;D

Φίλε alter πρέπει να είναι από την πεταλιέρα σου από κάτω, ξερεις τα στηριγματακια που εχει για να μην γλυστράει..

δεν μου ερχεται κατι αλλο!!!

Α είχε κάνει μια εκπομπη ο Λιακόπουλος για αυτα τα μαραφέτια.

Εμφανίζονται σε σπιτια, χωρις καμια λογική εξήγηση και πολλοι που τα βρήκαν πέθαναν απο ακατάσχετη διαροια.Στη θέση σου θα πρόσεχα.

Η μπορει να ειναι αυτο που λέει ο Φαταλκ.

Ισως είναι το λαστιχάκι που βρίσκεται ανάμεσα στο ποδι του ενισχυτή και το ξύλο ... ή κάτι σχετικό που έχει βιδωτό πόδι.

bloody_sunday είπε:
Στο έδωσε μάλλον ο Superfunk... είναι λαστιχάκι από καπάκι μπύρας - ιδανική και πάμφθηνη πατέντα για... strap locks!  ;D
Τι το κάνει και ο SF αυτό?? :(

Πάντως αποκλείεται γιατί τα λαστιχάκια της μπύρας δεν είναι άκαμπτα σε καμία περίπτωση..

if_it_is είπε:
Τι το κάνει και ο SF αυτό?? :(

Πάντως αποκλείεται γιατί τα λαστιχάκια της μπύρας δεν είναι άκαμπτα σε καμία περίπτωση..
Τι ακριβώς αποκλείεται;  ::) Tα χρησιμοποιώ σαν strap locks με απόλυτη επιτυχία. Κι όχι μόνο αυτό αλλά πρόσφατα σε ένα μεγάλο κιθαριστικό περιοδικό ένας το έγραψε σε γράμμα & αυτό πήρε τον τίτλο "το γράμμα του μήνα"... και κέρδισε ένα πετάλι της Boss της αρεσκείας του.

Οχι ρε.. Εννοώ πως αποκλείεται αυτό που βρήκε ο Alter  να είναι λαστιχάκι μπύρας γιατί είναι άκαμπτο πλαστικό! αυτό με το λαστιχάκι το έκανα σε κάποια φάση μέχρι που πήρα straplock.. ;)

α ευχαριστω παιδια! μαλλον strap lock απο κιθαρα μαθητη η φιλου θα ναι.. μενει τωρα να βρω ποιανου...  ;D ;D

.. τελικα στο noiz βρισκεται απαντηση και στις πιο κουφες ερωτησεις...  8)

Alter είπε:
.. τελικα στο noiz βρισκεται απαντηση και στις πιο κουφες ερωτησεις...  8)
Κι αφού βρέθηκε η απάντηση στο ερώτημά σου, σου έχω άλλο ένα:

εσύ που είσαι αριστερόχειρας και ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στην κιθάρα, θεωρείσαι δεξιοτέχνης ?  ::) :o

Χαχαχαχαχαχαχαχα!

Α ρε elavd! μ έκανες και γέλασα!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Φαντάζεσαι?? αριστεροτέχνης!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ;D :D ;D

Είναι αριστεροτέχνης! Όντως παιχταράς, σε έχω ακούσει και μου έφυγε το κλαπέτο!

if_it_is είπε:
Φαντάζεσαι?? αριστεροτέχνης!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ;D :D ;D

Πάντως (χωρίς να θέλω να κάνω πολιτικό σχόλιο) αλλά αυτό ότι το δεξια<=>καλό μάλλον έχει και πολιτικές ρίζες...;)

Πχ σκεφτείτε εκφράσεις όπως:

>
ο Χριστός κάθησε δεξιά του Πατρός του...

>
Ο Μητσάρας στη δουλειά, είναι το δεξί του χέρι του μάστρο-Λιάκου (καλά αυτό έχει νόημα θα μου πείτε)

>
σου εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά!

Δεν σου λέω εγώ; Καλά κάνει το παιδί και είναι αριστεροτέχνης! ;D

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΣΚΑΣΕ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

;D

Trending...

Νέα θέματα

Back