Αγαπητοι Metalheads

cerealkiller

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό melodic death/metalcore band που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.ANTERIOR λεγονται οι τυποι

http://www.myspace.com/anterior

επίσης άκουσα πολύ καλό μέταλ από τους Έλληνες Arkenstone πρόσφατα(ενισχύστε την ελληνική σκηνή!) :)

εμενα μου αρεσουν και αυτοι αν και ειναι πιο βαρβαροι !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΠΑΝΤΕΣ

Ναι 2 albums είχαν κάνει τα οποία κυκλοφόρησαν σε κασσέτα κομμένα από εταιρεία. Ήταν από τις πρώτες μπάντες που έπαιξαν μαζί με μεγάλα αμερικάνικα και ευρωπαϊκά συγκροτήματα. Θυμάμαι ακόμα το live με Sepultura και DRI στον Ελλήσποντο!

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να διαλύθηκαν κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90. Με τον Γκένα ένα φεγγάρι κάναμε παρεούλα  8) Πάρα πολύ καλό παιδί!

Costas-Grinder είπε:
Ναι 2 albums είχαν κάνει τα οποία κυκλοφόρησαν σε κασσέτα κομμένα από εταιρεία. Ήταν από τις πρώτες μπάντες που έπαιξαν μαζί με μεγάλα αμερικάνικα και ευρωπαϊκά συγκροτήματα. Θυμάμαι ακόμα το live με Sepultura και DRI στον Ελλήσποντο!

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να διαλύθηκαν κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90. Με τον Γκένα ένα φεγγάρι κάναμε παρεούλα  8) Πάρα πολύ καλό παιδί!
τι να σου πω θα κανανε μεγαλη καριερα αν συνεχιζανε,δυστυχως δεν τους γνωριζουν πολοι μεταλλαδες !!!

Costas-Grinder είπε:
Το πιστεύω ακράδαντα αυτό φίλε!
υπαρχη και μια αλλη παλια μπαντα οι SELEFICE δεν ξερω αν τους γνωριζεις  ???

Μόνο σαν όνομα φίλε, έχω την εντύπωση ότι και αυτοί σαν τους Stigma έδρασαν στις αρχές του 90. Δυστυχώς δεν έτυχε να ακούσω ποτέ κάποιο demo ή άλμπουμ

Costas-Grinder είπε:
Μόνο σαν όνομα φίλε, έχω την εντύπωση ότι και αυτοί σαν τους Stigma έδρασαν στις αρχές του 90. Δυστυχώς δεν έτυχε να ακούσω ποτέ κάποιο demo ή άλμπουμ
μπαντα των 90ς,πολυ σπανια και ιδιεταιρα αξιολογη κατα την αποψη μου τουλαχιστον,ειναι δυσκολο ακομα και στο youtube να βρεις κατι απο αυτους

Trending...

Νέα θέματα

Back