αγαπημένα vst instruments?

SynthetiK

Νέο μέλος
Πόντοι
6
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ VST INSTRUMENTS?ΠΟΙΟΙ ΗΧΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ?(ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ,ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ)

FM 7: κατ' εμέ σαρώνει!

Super Quartet: Τα drum kits είναι υπερβολικά φυσικά!!!

SYnth1: To απίστευτο δωρεάν vst synth!

Σε παραπέμπω εδώ... http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=753#8195

Και συμπληρώνω με το minimoog v της Arturia, το οποίο μου αρέσει να το σκαλίζω (ίσως είναι το μόνο sοftsynth το οποίο έχει πραγματικά αναλογικό punchy ήχο)

Επίσης λατρεύω ανεξαιρέτως όλα τα "καλά" freeware...

"Atmosphere" της Spectrasonics.

Κανένα εφάμιλλό του (το "Morphology" της Zero-G & το "Vapor" της East*West δεν πιάνουν τίποτα μπροστά του και τα δύο μαζί).

Τα PADS είναι η καλύτερή μου.

To REAKTOR της Νative instruments ειναι ενα συναρπαστικό vsti

αλλά περίπλοκο σχετικά.

Μπορει να χρησιμοποιηθει σαν synth,sampler,drum machine

ή περιβάλλον ήχου. Μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου instruments

(πρέπει να ξέρεις ομως πώς) αλλά έχει και μια τεράστια user library

(πάνω απο 1000 instruments) αρκει να εισαι νόμιμος χρήστης.

Κατα τ αλλα ενδιαφεροντα soft synths ειναι τα atmosphere,absynth, albino,crystal(free),fm7,xphraze.Ειναι τοσα πολλα που στο τέλος

μπλεκεσαι με τους ατελειωτους ηχους που εχεις στη διαθεση σου.

Καλυτερα κανεις να καταληξει σε 4-5 και να δουλευει μ αυτα.

Αυτό είναι αλήθεια, καλύτερα να χρησιμοποιείς μερικά και να τα κάνεις να "δουλεύουν", παρά να αρχίσεις να μαζεύεις δεκάδες plugins και να χρησιμοποιείς λίγο απ όλα, αυτό είναι απληστία και στην τελική χάνετε ο αρχικός σκοπός ο οποίος είναι η μουσική...

Λίγα και καλά λοιπόν...

"Atmosphere" της Spectrasonics.
Κανένα εφάμιλλό του (το "Morphology" της Zero-G & το "Vapor" της East*West δεν πιάνουν τίποτα μπροστά του και τα δύο μαζί).
Ποιος το πουλάει αυτό στην Ελλάδα; Με ενδιαφέρει!

Nectarios μηπως πρεπει να ριχεις μια ματια στα product της Virsyn ? :>

Εμενα παντως ειναι οι αγαπημενοι μου developer.

To κατα τη γνωμη μου supersynthesis engine me :

- Waveshaping

- Analog synthesis

- Spectrum Synthesis

- Formant

- FM synthesis

- Physical modeling

http://www.virsyn.de/en/E_Products/E_TERA/e_tera.html

Θα συμφωνήσω με το φίλο Aztec. Τα προϊόντα της Virsyn και συγκεκριμένα το Cube και το Tera είναι ίσως τα πιο πρωτοποριακά VSTi’s των τελευταίων ετών και πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.

Nectarios μηπως πρεπει να ριχεις μια ματια στα product της Virsyn ? :>Εμενα παντως ειναι οι αγαπημενοι μου developer.

To κατα τη γνωμη μου supersynthesis engine me :

- Waveshaping

- Analog synthesis

- Spectrum Synthesis

- Formant

- FM synthesis

- Physical modeling

http://www.virsyn.de/en/E_Products/E_TERA/e_tera.html
I tried the first Tera for about a week and uninstalled it straight away. I am making it clear that I am mainly interested in subtractive synthesis and Tera was dissapointing. Maybe the peole that are into waveshpaing and physical modelling might like it, I sure didn't.

Tsiou.

Θα το ξεθάψω!! 8) Χρησιμοποιώ Battery, Zeta3+, Vanguard, Discovery και ImpOscar2. Λίγα και καλά... ./poll Τι μουσική γράφω; :lol: :lol: :lol:

Αtmosphere.Δωρο εξ ουρανου.Επισης,Nostalgia και αυτο με ωραιους ατμοσφαιρικους ηχους, το Rapture απιστευτο δυνατο ηχο για electronica.

Για ορχηστρικους ηχους Miroslav orch,Colossus,Gold edition east west.

.

To XTΑΠΟΔΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ

OCTOPUS VST

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back