ΑΕΠΙ και torrentάδικα

Η τελευταία παράγραφος είναι πολύ μαλακία...

Το υπόλοιπο έχει ένα νόημα, αλλά τέλος πάντων...

Πάντως στην Αγγλία (απ'ότι ξέρω) torrents δε παίζουν πλέον. Άρα η τεχνική υπάρχει.

Μεγάλη η χάρη της, 49 σελίδες αιτιολογικό...

Μια χαρά τα λέει το δικαστήριο. Το "πονάει χέρι-κόψει χέρι" δεν μπορεί και δεν πρέπει να ισχύσει. Για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζεται το internet σαν σατανάς και η πηγή κάθε κακού. Ευτυχώς δεν τους πέρασε.

Nikolas είπε:
Πάντως στην Αγγλία (απ'ότι ξέρω) torrents δε παίζουν πλέον.
Νικόλα, ενδεχομένως ούτε στη Β. Κορέα αλλά αυτή είναι η λύση;

Μια χαρά τα λέει το δικαστήριο. Το "πονάει χέρι-κόψει χέρι" δεν μπορεί και δεν πρέπει να ισχύσει. Για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζεται το internet σαν σατανάς και η πηγή κάθε κακού. Ευτυχώς δεν τους πέρασε.
Yeap

Εγώ αναφερόμουν στο τεχνικό ζήτημα που αναφέρει το άρθρο.

Φυσικά το να διαλύσεις μία τεχνολογία έτσι γιατί η πειρατεία πονάει, είναι κάτι που, φυσικά, με βρίσκει διάφωνο.

Nikolas είπε:
Πάντως στην Αγγλία (απ'ότι ξέρω) torrents δε παίζουν πλέον. Άρα η τεχνική υπάρχει.
Not quite. Ημιμετρα υπαρχουν :)

Nikolas είπε:
είναι κάτι που, φυσικά, με βρίσκει διάφωνο.
Νικόλα, με δεδομένο ότι είσαι συνθέτης σύγχρονης κλασσικής μουσικής αυτό μπορεί να το εκλάβει κάποιος και ως ότι το εγκρίνεις.  ;D ;D ;D ;D

(Αστιεύομαι φυσικά, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου!)

Στην κοσμαρα της η ΑΕΠΙ...
yawn.gif

Το να κλεισουν ή να μπλοκαριστουν 5-6 γνωστα torrentαδικα δεν λεει τιποτα. Υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να διακινηθει πειρατικο υλικο στο internet. Καλυτερα να κλεισει το internet λοιπον. Κατι που ειναι αδυνατον, αν και η ΑΕΠΙ ειμαι σιγουρος οτι το εχει σκεφτει κι αυτο. :-X

George_gr είπε:
Νικόλα, με δεδομένο ότι είσαι συνθέτης σύγχρονης κλασσικής μουσικής αυτό μπορεί να το εκλάβει κάποιος και ως ότι το εγκρίνεις.   ;D ;D ;D ;D

(Αστιεύομαι φυσικά, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου!)
χαχαχα!
Τι να παρεξηγήσω; Μια χαρά είναι το χιούμορ σου! ΚΑΛΟ!

Δεν τους χάλασε καθόλου τους τσαρλατάνους, που νοιάζονται δήθεν για τους καλλιτέχνες..

Πλεον περισσοτερο καίγεται η αεπι και αντιστοιχες εταιριες για τα δικαιώματα από τους ιδιους τους καλλιτεχνες και δημιουργους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back