- Πόντοι
- 2,148
εντάξει βολευόμαστε και με μια ucxA) Να μη τα κοιτάτε αυτά, κάνουν κακό στη τσέπη.
Β) Ως 94 κανάλια... Ημάρτονε δηλαδής, αυτό είναι για να γράψεις συμφωνική ορχήστρα.
Γ) Δεν είναι εποχή για έξοδα, διότι μαύρα σύννεφα έχουν πλακώσει στις χρηματαγορές και αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα.
ΥΓ: Βέβαια χαλβαδιάστε το άφοβα, γιατί με την τιμή που έχει δύσκολα θα το δούμε από κοντά... ?
Και όχι μόνο... Χθες ήμουν με έναν γνωστό που ήθελε μια κονσολίτσα (με δύο κανάλια, τίποτα εξεζητημένο) να βάλει επάνω δυο μικρόφωνα και δεν έβρισκε πουθενά (στα εγχώρια μαγαζιά) διαθέσιμη ούτε για δείγμα.αλλά τώρα πχ στον Θωμά δεν υπάρχει ούτε λέπι
BIG TECH ->Γ) Δεν είναι εποχή για έξοδα, διότι μαύρα σύννεφα έχουν πλακώσει στις χρηματαγορές και αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα.
Είναι καλές γουασίλιμ. Πολύ καλές. Εγώ όταν πήρα το fireface και το έβαλα απάνω, κόντεψα να βάλω τα κλάματα από το πόσο απροβλημάτιστα έγραφε, λειτουργούσε. Ήσαν και πέτρινα τα χρόνια τότε με τα pc, σχετικά με το σήμερα. RME =Το κανατε το θρεντ πεζο κ μιλατε μονο για την RME.
Το πεζω εχει βιντατζ προενισχυσεις ομωςΕίναι καλές γουασίλιμ. Πολύ καλές. Εγώ όταν πήρα το fireface και το έβαλα απάνω, κόντεψα να βάλω τα κλάματα από το πόσο απροβλημάτιστα έγραφε, λειτουργούσε. Ήσαν και πέτρινα τα χρόνια τότε με τα pc, σχετικά με το σήμερα. RME =. Πάρε κοκακόλα, πάρε κοκακόλα.?
https://www.nakas.com.cy/en/proionta/professional-sound/studio/audio-interfaces/rme-rme-fireface-ufx-iii-audio-interface-usb_856416/
Κάνει λιγότερα από μεταχειρισμένο πεζώ πετρέλαιο. Αστείο ποσόν.
Εις τας ΗΠΑ άνω των $3.000γράψτε και την τιμή του, μην ντρεπόσαστε
Αυτό τι σημαίνει Γιώργη?τα FX, μέσω τόταλμιξ.
Γιες ιντήντ. Και, μπορείς να γράψεις το dry, ή ΚΑΙ το wet, έχει κάτι παλιοκομπρέσσορες κάτι βάθια, κάτι ρουταρίσματα, δεν ξέρω μην έχει και MID/SIDE έτοιμο. Το τοταλμιξ δε, μπορείς να το ελέγξεις και με MIDI, οπότε θεωρητικά, αν είσαι λίγο φυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το UFXIII σαν offline φορητό DAW του ενός U αν δε θες οπτικό feedback. Θα μου πεις τράβα πάρε μια ui24r ή αντίστοιχη με κανα 2 χιλιάρικα. Είναι φάση το αγόρι όμως.dsp κ φορτώνεις εκεί τα εφέ για μικρότερη επιβάρυνση του πισι-ου?
Αμ τα μικρόφωνα;;;Τα παντα ειναι σχετικα LK, σιγουρα. Απλα ειναι το θεμα οτι καποια πραγματα πανε πακετο, δηλαδη αν δωσεις τρεις χηνες για καρτα ηχου, μετα θα παει πακετο και το πεντοχηνο για τα ηχεια, καναδυο τρεις χηνες για το pc και παει λεγοντας, θελεις πολλες χηνες, ουτε ο Νιλς Χολγκερσον δεν ειχε τοσες.?
Δεν διαφωνούμε.Τα παντα ειναι σχετικα LK, σιγουρα. Απλα ειναι το θεμα οτι καποια πραγματα πανε πακετο, δηλαδη αν δωσεις τρεις χηνες για καρτα ηχου, μετα θα παει πακετο και το πεντοχηνο για τα ηχεια, καναδυο τρεις χηνες για το pc και παει λεγοντας, θελεις πολλες χηνες, ουτε ο Νιλς Χολγκερσον δεν ειχε τοσες.?
Και με τις μποτες που εβαλες το ιδιο, δηλαδη δεν ειναι οτι εδωσες πεντε χηνες για τις μποτες και καθαρισες, γιατι ερχονται με πακετο, ξερεις, μαστιγια, χειροπεδες ?, κατι μανταλακια για τα @@, ειναι πολλα τα πακετα, πακετο τα πακετα λαιμαι φιλως.
Φυσικα και ενα budget ας πουμε 20 η 30 χιλιαρικα για να βγαλεις τα γουστα σου δεν ειναι εξωπραγματικο, ειδικα σε βαθος χρονου. Αν δεν σκοπευει ομως να το πλησιασει κανεις, τοτε καλυτερα να το μοιρασει πιο ισορροπημενα.