- Πόντοι
- 1
ΠΟΣΑ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
DrRhythm είπε:όσα παίρνει ο άνεμος
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΚΤΑ?
Η ερωτηση εχει οσο νοημα οσο το ποσα παιρνει ενας αθλιατρος, ενας γεωπονος, ενας φλαουτιστας, ενας καθηγητης γιογκα, ενας εργολαβος οικοδομων. Κυμαινεται απο το ανεργος εως το βαθυπλουτος.belafonte29 είπε:kathara san atomo...
+ ΩΔΕΙΟSuperfunk είπε:Θα σου ελεγα ΤΙ παιρνει ;D στην Ελλαδα αλλα η καλη μου ανατροφη τα Γαλλικα και το μπαλετο δεν με αφηνουν.....
Αυτό δεν είναι πιο πολύ management? Δηλ, ο κ. Ψινάκης (δε ξέρω κι όλας) δεν είναι παραγωγός του Ρουβά, είναι; (<-σοβαρή ερώτηση είναι, παράδειγμα ταυτόχρονα)yameth είπε:Η γενικότερη εποπτεία στην καριέρα και προώθηση του καλλιτέχνη.
Κάποιοι το κάνουν για ένα ποσό εφ' άπαξ και δεν έχουν συνέχεια στη συνεργασία τους.yameth είπε:Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι ο freelancer παραγωγός όπου το "όνομα" που αναλαμβάνει είναι νέο, το πιστεύει και βάζει τα λεφτά και τις γνώσεις του για να το αναπτύξει και να μοιραστεί μετά τα έσοδα και τους καρπούς μιάς πετυχημένης συνεργασίας. Αυτός λέγεται ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ και αυτός έχει και το μεγάλο οικονομικό ρίσκο.
Αν πρόσεξες γράφω "Έχω γνωρίσει μουσικούς, αλλά και προαγωγούς να κάνουν τη συγκεκριμένη διεκπεραίωση."Αυτό δεν είναι πιο πολύ management? Δηλ, ο κ. Ψινάκης (δε ξέρω κι όλας) δεν είναι παραγωγός του Ρουβά, είναι; (<-σοβαρή ερώτηση είναι, παράδειγμα ταυτόχρονα)