Ποιόν mesa - boogie;

Spiros Mavromatis

Μέλος
Πόντοι
48
ποια η γνωμη σας για τον f-50?ισχυουν τα ''περι ελλατωματων η ψευτικου ηχου boogie?''

λογω δουλειας , η για να το πω καλυτερα : πολυ ευχαριστης τροπης στο θεμα της δουλειας μου  8)  :wink:  :twisted:  :P στο σχολειο ως εκπαιδευτικος , θα μπορεσω να διαθεσω 2000 ευρωπουλινια για τον καλυτερο boogie που θα βρω, :arrow: ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. :!:  αντε κι ενα κατοσταρικο παραπανω.

με ενα 12ιντσο και 50 βατ , μου κανει.

τι μου προτεινετε?

ειδα και τον recto-verb 112 στον θωμα στα 2100.παιζει καπου αναμεσα σ αυτον και τον f-50....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω ακούσει τον f-30 και μου άρεσαν πάρα πολύ τα μεσαία του και το drive του ήταν πολύ ζεστό.Τώρα ο recto είναι πιο κλασικός προσωπικα γέρνω προς αυτόν σύμφωνα με όσα μου έχουν πει δεν έτυχε να τον ακούσω.

η σειρα&F δεν ειναι καλυτερη απο τον Engl & τον&HRD & δεν με πολυπειθει (μια και ειμαι εμπειρος κατοχος του Μαρκ 3)

θα σε συμβουλευα αν θελεις να παρεις Boogie να βρεις εναν μεταχειρισμενο BLUE ANGEL που ειναι ισως ο καλυτερος μη MARK&ενισχυτης γενικης χρησης (μια και οι rectifier ειναι ΜΟΝΟ για βρωμικα) που εχει βγαλει η εταιρεια (εχει εναν ολοκαινουργιο ο Θωμας αλλα ειναι ο 2Χ 10 )

&

παντως σε αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις εναν ΠΟΛΥ καλυτερο ενισχυτη τον οποιο τον συνιστω ιδιαιτερως

&

http://www.thomann.de/artikel-170590.html

καλημερα σε ολους!

απ οτι καταλαβα υπαρχουν καλοι ενισχυτες και οι λυσεις screamer / HRD / PC Classic 50 ειναι παρα πολυ καλες και αξιοπιστες.

νιωθω την αναγκη να ξαναπω οτι το μηχανημα που θα διαλεξω θα εχει α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ η live χρηση και θα εχει να αντιμετωπισει 2 μπουζουξηδες μια tama και εναν μπασσιστα με ebs gorm ακριβως διπλα μου.

θελω επισης να τονισω οτι στην κατηγορια τιμης που ημουν διατεθημενος να κινηθω &αρχικα , μου αρεσει πολυ ο HRD.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την ενταση του και στο να φτιαξω 2-3 καλους ηχους με το ''4-cable-method'' gt-8 τοτε να τον παραγγειλω.

παντα ηθελα εναν fender μονο και μονο για τα καθαρα της εν λογω εταιριας...

τον engl θα τον επαιρνα απο λογοθετη.μου τον αφηνει&στην τιμη του quiana.οποτε καπου εκει παιζει.....

παντως το ονομα της fender Τριγυριζει στο μυαλο μου ,αν&μου ελεγε καποιος σιγουρα το οτι εκτος της ποιοτητας του που την θεωρω δεδομενη , ειναι αρκετος και σε ενταση ωστε να κρατηθω ζωντανος στο μαγαζι...
em.icon.question.png
&
em.icon.cool.png
&

O Rivera κανει περιπου τα διπλα λεφτα απο τον Engl οποτε αν σου αφηνει τον ENGL 1900 ευρω κατι δεν παει καλα
em.icon.bigsmile.png

Η ενταση του&HRD νομιζω οτι θα ειναι αρκετη,η ποιοτητα κατασκευης του EΝGL&ειναι ομως καλυτερη&οπως και τα βρωμικα του (τα καθαρα του ειναι επισης εξαιρετικα)&

εχεις δικιο .1100 σε μετρητα μου τον αφηνει.

οποτε αν δε βρω καπου τον mark 1 ,θα παρω& hot rod deluxe / engl screamer.
em.icon.bigsmile.png

θα δειξει

Εξαιρετικος!

Παντως φιλε μου,τι να πω?

Με εχεις κουφανει λιγακι :!: :lol:

Ξεκινησες ζητωντας πληροφοριες για να αγορασεις TOYOTA & τελικα αποφασιζεις να αγοράσεις PORSCHE!! :lol: 8O

αυτο συμβαινει γιατι καποιος μου ειπε την εξης κουβεντα:

''οτι και να παρεις τωρα , το μυαλο σου θα ειναι παντα στο boogie!& μαζεψε κατι τις παραπανω και παρτο να τ ε λ ε ι ω σ ε ι ς !''& και αυτος που μου το πε , ειναι καλυτερα απο αδερφος μου και ειχε δικιο!ετσι λοιπον για να μην παιδευω το μυαλο μου με μηχανηματα , λεω να κανω την τελειωτικη κινηση.

&

& πολυ καλα κανεις,ετσι ειμαι σιγουρος οτι στην τελικη ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χρηματων (μια και δεν υπαρχει τιποτα το χειροτερο για την τσεπη σου απο την συνεχη ..αλλαγη.... μηχανησματων :lol: )

το ιδιο αλλωστε εχω κανει και εγω με τους ενισχυτες μου & δεν ασχολουμαι πλεον... :wink:

μελετησα ολες τις κριτικες απο το harmony central για το συγκεκριμενο μοντελο και ειδα πολυ καλα πραγματα.

απο βρωμα δεν το συζητω αλλα απο καθαρα ειδα οτι πλησιαζει παρα πολυ τους fender.ελπιζω να ισχυει αυτο.

em.icon.cool.png

Δεν ισχυει.Ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στα καθαρα απο ΟΛΟΥΣ τους Fender!(τουλαχιστον απο τους καινουργιους που κυκλοφορουν αυτην τη στιγμη) :wink:

εχεις δικιο .1100 σε μετρητα μου τον αφηνει
στον θωμα εχει 990!!να μου πεις μικρη διαφορα αλλα οχι και τοσο,110 ευρω δεν ειναι και λιγα,με την διαφορα θα παρεις και ενα ebow :D

παντος ψαξου και για μεταχειρισμενα.

εγω τον πηρα μεταχειρισμενο αλλα ειχε παιξει καμια 10αρια φορες (εξερετικη κατασταση) και τον πηρα μονο 600 ευρω (engl screamer)

εχεις δικιο .1100 σε μετρητα μου τον αφηνει
στον θωμα εχει 990!!να μου πεις μικρη διαφορα αλλα οχι και τοσο' date='110 ευρω δεν ειναι και λιγα,με την διαφορα θα παρεις και ενα ebow :D

παντος ψαξου και για μεταχειρισμενα.

εγω τον πηρα μεταχειρισμενο αλλα ειχε παιξει καμια 10αρια φορες (εξερετικη κατασταση) και τον πηρα μονο 600 ευρω (engl screamer)[/quote']

thanx man! αλλα μου φαινεται οτι θα χτυπησω κατακεφαλα τον lonestar , και θα τελειωσει το θεμα....

αφου οποιον και να παρω , το μυαλο μου στη mesa θα ναι παλι....το χωνεψα.....

το θεμα ειναι οτι σημερα περασα απο το ταχυδρομειο της περιοχης μου και για κακη μου τυχη ειδα τον τροπο που ξεφορτωνουν τα δεματα.....
em.icon.evil.png
em.icon.dissapprove.png
em.icon.angry.png
!!!!

ηταν παρκαρισμενο το φορτηγακι πανω στο πεζοδρομιο , ανοιχτη η πλαγια συρομενη πορτα του ,και της αποθηκης των ελτα επισης....μεσα στο φορτηγακι 2 ατομα που πεταγαν στον αερα τα δεματα ,τα οποια μετα απο πτηση 2-3 μετρων , εσκαγαν στην κυριολεξια στον τοιχο της αποθηκης....κριμα , και ειχα σκοπο να τον παρω απο του θωμα , αλλα η μονη λυση ειναι να καβαλλησω το accent μου και να το φορτωσω ο ιδιος απο πατρα ,&η αν βρω καπου απο αθηνα....αλλα ποιος εχει boogie στην αθηνα?
em.icon.blackeye.png
em.icon.question.png
&

πάρτον απο Θωμα...δεν θαχεις κανένα πρόβλημα....

εχω πάρει τουλάχιστον 7 παραγγελίες και ουτε μια δεν ειχε πρόβλημα....

ασε τους τυπάδες...εδώ να ψηθούν λιγάκι....τόσα χρόνια μας τον φοράγανε καλά....

ο ενισχυτης δεν προκειται να σου ερθει με ταχυδρομειο αλλα με μεταφορικη οποτε ηρεμησε....(μονο τα δεματα μεχρι 20 κιλα στελνουν με ταχυδρομειο)

κανενας δεν "εχει" τη Boogie στην Αθηνα :wink:

thanx man! αλλα μου φαινεται οτι θα χτυπησω κατακεφαλα τον lonestar ' date=' και θα τελειωσει το θεμα....

αφου οποιον και να παρω , το μυαλο μου στη mesa θα ναι παλι....το χωνεψα.....[/quote']

ο mesa ειναι κορυφη και αν θελεις αυτον τον ηχο (αλλοι δεν θελουν κατι τετοιο χωρις να τους πειραζει η τιμη)τοτε go for it!!!!

καλοπαιχτος :wink: 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back