Μοναδικό Ονομα συγκροτηματ&#95

zithon

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ρωτησω πως και απο πια σελιδα μαλλον, θα μπορουσε να σιγουρευτει καποιος για το αν το ονομα του συγκροτηματος του ή το ονομα που θελει να το ονομασει, υπαρχει-χρησιμοποιειται απο αλλη μπαντα....πιστευω να καταλαβαινεται τι εννοω... :-\ Thanks απο τωρα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
επί της ουσίας δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο

υπάρχουν και μπάντες που δεν έχουν site

πάντως ο μόνος τρόπος που ξέρω και γω

είναι το googleάρισμα

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να το εξακριβώσεις αυτό.

1)Μπες στο myspace κάνε αναζήτηση και δες ποιοι χρησιμοποιούν αυτό το όνομα, καθώς οι περισσότερες ''άγνωστες'' μπάντες έχουν myspace.

2) Υπάρχει ένα καταπληκτικό site www.allmusic.com όπου έχει καταχωρημένες της περισσότερες γνωστες μπάντες σε όλα τα είδη. Δεν τους έχει όλους αλλά έχει πάρα πολλές μπάντες και μουσικούς. Γενικά είναι ένα πολύ καλό site για να βρεις πληροφορίες γενικά για την μουσική.

3) Ο γνωστός και μη εξαιρετέος γούγλης!

Ή μπορεις να ονομασεις τη μπαντα σου "fdurbuwrgfwhjebehjl" και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ;)

Το "fdurbuwrgfwhjebehjl" κατι μου θυμιζει εμενα..

δεν λεγονται ετσι καποιοι ψυχεδελικοι ρασταφαρι απο το Εκουαδορ;

λολ

Περα απο αυτα που σωστα αναφερθηκαν, ενα τελευταιο search και στο youtube νομιζω κανει δουλεια.(εγω εκει βρηκα οτι υπηρχε μπαντα με το ονομα που σκεφτομουν και το αλλαξα)

Μιας και μιλάμε για μοναδικά ονόματα, μπορεί καποιος στα πεταχτά να πει τι τιμές παίζουν για κατοχύρωση domain με το ονομα μιας μπαντας? Νομίζω πως στη fothnet πληρώνεις 22euro ανα έτος, αλλα έχω ακούσει και για πιό φτηνές τιμές. Κανένα καλο site σχετικό (αξιόπιστο)?

Trending...

Νέα θέματα

Back