ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧ&#9

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Σε όλους τους γκρινιάρηδες, χαζοχαρμόσυνους, χαβαλέδες, παρεξηγιάρηδες, στριμμένους, αντιρρησίες, διάφορους, αδιάφορους, πορωμένους, κουλούς, κουλάτους, παίχτουρες, μουγκούς, αηδόνια, κάγκουρες, μοδάτους, εραστές, πολεμιστές κι όλων των μουσικών ιδιωμάτων εκφραστές αλλά και όσους (νομίζουν ότι) δεν ανήκουν στα παραπάνω "κουτάκια", τους εύχομαι

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

santablues.jpg

Ποιό νέο έτος? 20 σήμερα...αύριο τελειώνουν όλα...και εάν γλυτώσουμε από το αύριο...έρχεται και το ΦΑΠ...Ξαναέλα την άλλη βδομάδα για ευχές... ;D

Δημοσιος Υπαλληλος θα ειναι.... ;D,σημερα και αυριο απεργια,τη Δευτερα αδεια απο τη σημαια,μετα Χριστιουγεννα,27 & 28 "που να τρεχουμε για δουλεια τωρα,ετσι κι αλλοιως σιγα μην ερθει κανεις να μας ελεγξει",μετα εχει ΣΚ,31 "σιγα μη παω στη δουλεια παραμονη,ετσι κι αλλοιως ειναι ημιαργια"..αντε...γυρω στις 15/1 θα ξαναπιασει δουλεια... ;D

Χρονια πολλα ρε σεις...εστω και πρωϊμα... ;D

Τι πρώιμα ρε γεροξινίλες;

Εδώ παίζουν οι Loose Pants με τους Tight Ass στου Μπάμπη τον καφενέ και το λένε δυο βδομάδες νωρίτερα (και καλά κάνουν) και σας πείραξαν 5 μέρες πριν τα Χριστούγεννα / Σατουρνάλια;

Δουλειά θα είμαι και σήμερις και αύριος till άντε γειά ώρα (EoY βλέπετε) αλλά μιας και είμαι γω παιδί, ξέρω πάντα να γελώ, χαρωπά τα κουμπάκια του πληκτρολογίου μου χτυπώ.

Όσο για αύριο, εχέσθην. Φώναξα καθαρίστρια για Σάββατο πρωί οπότε όλα καλά. Πόσο χάλια να ναι μετά το τέλος του κόσμου;

Ευτυχείτε.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστούμε κούκλε, ανταποδίδουμε.

Υγεία-υγεία και υγεία, να΄χουμε και του χρόνου να λέμε και να υπάρχουμε...

ΚΑΟ΄  ΠΑ΄ΚΑ    ΣΕ  ΟΛΟΥΣ!

chris gti είπε:
Ευχαριστούμε κούκλε,
είσαι σίγουρος ότι έχεις δεί τις σωστές φωτογραφίες? Σε οφθαλμίατρο...πότε πήγες τελευταία φορά? ;D ;D

marathon είπε:
είσαι σίγουρος ότι έχεις δεί τις σωστές φωτογραφίες? Σε οφθαλμίατρο...πότε πήγες τελευταία φορά? ;D ;D

Είμαι στη φάση που η μυωπία ισοσκελίζεται/ισοφαρίζεται απο την πρεσβυωπία... ;D

Οπότε δεν είμαι υπεύθυνος για την όρασή μου...  ;D

alderbody είπε:
...και για να ειμαστε σωστοι:

;D

Γουέλ ντάν μέιτ!

Παρακαλείται θερμά ο επόμενος photo-shoper να της βάλει και ένα Floyd  ;) ;D

Καλες γιορτες να χουμε,υγεια και ευτυχια σε ολους!

Για Λ7 δε λεω,υπαρχουν!

marathon είπε:
Ποιό νέο έτος? 20 σήμερα...αύριο τελειώνουν όλα...
http://www.worldtimezone.com/time/wtzresult.php?CiID=4596&forma=12h

μουφα τελικα το θεμα....τζαμπα τα λεφτα που εδωσα για το καταφυγιο και τις κονσερβες....

απο την αλλη ποτε δεν ξερεις μπορει να βγει κανας..Αλεξης στις επομενες εκλογες και να τα χρειαστω... ;D

Δεν τα ξερεις καλα sf...2.15 το μεσημερι θα γινει ;D ;D ;D το πε και ο Χιος  ;D ;D ;D

Εχεις δικιο,ξεχασα οτι η Ελλας ειναι ο ομφαλος της γης... ;D

Αν δεν μπει σε εμας η 21η δεν μπορουμε να δουμε αν ειναι αληθεια ή οχι...

Superfunk είπε:
μουφα τελικα το θεμα....τζαμπα τα λεφτα που εδωσα για το καταφυγιο και τις κονσερβες....
Μη σκας. Κάντο liveάδικο.

Με κάθε εισιτήριο και μια κονσέρβα σαρδέλα δώρο.

Innovate. Don't immitate.

Δεν τα ξερεις καλα sf...2.15 το μεσημερι θα γινει ;D ;D ;D το πε και ο Χιος  ;D ;D ;D
Αν δεν το πει ο Πάγκαλος, δεν έχει εγκυρότητα.
Έχω πήξειειειειειειει λέμε.  ;D

ΣΕ ενα ΒΑΘΥ πιατο βαζεις 750 γραμμαρια αλατι ,750 γραμμαρια αλευρι και το ανακατευεις με ξυδι αγνο.Μετα αλοιφεσαι ολοκληρος και σε 5-7 λεπτα εχεις ΞΕΠΗΞΕI τελειως .Φευγει ολη η μπιχλα απο μυαλο &σωμα. ::) ::) ::)

Καλες γορτες ΟΡΓΙΛΟΙ!!! ;D ;D ;D

Audio : προσεχε το δερμα σου  ;D ;D ;D

Δεν τα λένε αυτά τελευταία στιγμή ρε σεις ,τι στο καλό πήγα και πλέρωσα σήμερις ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-τέλη κεκλοφορίας και καινούρια κοσμοκάρτα .Θα μπορούσα να τα κρατήσω μέχρι αύριο ,τουλάχιστον να αισθάνομαι πως ο κόσμος καταστράφηκε ,αλλά λεφτά υπήρχαν  ;D ;D ;D

Νάστε καλά ,να περάσετε καλά ,όσοι φύγετε εκδρομή δια να αποφύγετε τη συντέλεια με το καλό να γυρίσετε να δείτε το κόσμο κατεστραμμένο ;D και όσοι διαννοήστε να φάτε από σήμερα τη γαλοπούλα ,μη τύχει και καταστραφεί ,αφήστε και κανά κομμάτι γι αύριο ,όλο και κάποιος μπορεί να τη σκαπουλάρει και να βρει κάτι να τσιμπήσει  ;)

Θέλω να ευχηθώ με όλη μου την ψυχή Χρόνια Πολλά σε όλους τους συντελεστές και τα μέλη του αγαπημένου μου noiz!!!

Εύχομαι παρόλες τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές αντιξοότητες, το 2013 να είναι ενα έτος δημιουργικό, με υγεία και ευτυχία σε όλον τον πλανήτη.

Σας έχω πάντα όλους στην καρδιά μου, βρήκα και επίσης την ευκαιρία να ασχοληθώ πάλι με την μουσική μετά απο μερικά χρονάκια αποχής λόγω υποχρεώσεων και ευχομαι και για εμένα το νέο έτος να είναι γεμάτο μουσική δημιουργία και καλές εκτελέσεις!!! Εύχομαι ΚΑΙ για τον εαυτό μου λοιπόν μέσα σε αυτή την κοινότητα που ξέρω οτι με καταλαβαίνει lol

Trending...

Νέα θέματα

Back