Εκνευριστικο προβλημα με τι&#9

rocka-vic

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Στο πάνω μέρος του Site (στο ορθογώνιο που εμφανίζονται οι διαφημίσεις) τώρα τελευταία εμφανίζεται μια που λεει "Δες πόσος χρόνος σου έμεινε" ή κάτι τέτοιο τέλος παντων.

Το θέμα ειναι ότι εχουν ενσοματώσει και έναν ηλίθειο ήχο "ιιιιχαχαχαχαχα" (το γέλιο του χάρου) και σπάει νεύρα..

Ειδικά αν ανοίξεις πολλά tabs μαζι... :o

Δεν ελέγχονται κάπως αυτές οι διαφημίσεις μιστερ administrator???

???

Νομίζω κάπου έχει απαντήσει ότι οι διαφημήσεις δεν ελέγχονται μιας και είναι αυτόματες απ'το Google.

η συγκεκριμένη διαφήμιση με το γέλιο, με έχει νευριάσει αρκετά χθές και σήμερα.................

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τρόμαξα/ξαφνιάστηκα σε κάποια φάση χθες όταν μπήκα στο forum έχοντας λίγο παραπάνω ένταση στα ηχεία. Αλλά μετά γέλασα (περισσότερο με την αντίδραση μου)  :o :)

Όχι ότι επικροτώ πάντα αυτού του είδους τις διαφημίσεις.

Αλλά καμιά φορά χρειάζεται και κάτι να μας αποσπά από το συνεχές reading-posting.

Η συγκεκριμένη φωνούλα είχε και λίγο χαβαλέ. :)

kwstas79 είπε:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

και τέζα οι διαφημίσεις.
Παλιότερα τα κατάφερνα με το Zone Alarm αλλά τέτοια καφρίλα όπως το "Βρες πότε θα πεθάνεις" είχα καιρό να δω..  >:(

Μάλλον φαίνεται ότι και το Adblock δεν σταματάει εντελώς την συγκεκριμένη διαφήμισή... Αλλά για την ώρα έχει κοπεί ο ήχος οπότε είμαστε κομπλέ!  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν το ρυθμίσεις σωστά, δεν σου εμφανίζει κάν το banner. Εγώ π.χ. έχω εντελώς κενό τον χώρο δίπλα στο σήμα του νοιζ.

kwstas79 είπε:
Αν το ρυθμίσεις σωστά, δεν σου εμφανίζει κάν το banner. Εγώ π.χ. έχω εντελώς κενό τον χώρο δίπλα στο σήμα του νοιζ.
Ναι το καταφερα κι εγω... Ειναι απλο

Στην αρχικη του "προγραμματος" Πανω δεξια λεει "Προβολη ολων των συνδρομων"

ΚΛΙΚ

Και μετα επιλογη στο πρωτο εκει που λεει

Subscribe: ΚΛΙΚ στο EasyList

ειναι μεγαλη @@ ειδικα σε γραφειο με κοσμο τριγυρο να σε κοιτανε καλα καλα οι υπολοιποι.....!!

Σκευτειτε τους σκληρα εργαζομενους συμφορουμιτες !!!!

Φαντάζομαι ότι δεν περιμένουν από άλλους να τους ενημερώσουν ότι υπάρχει μια μαγική επιλογή που λέγεται mute.

Βέβαια δεν υπάρχει θέμα γιατί και όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους στο Νοιζ είναι.

ναι παιζει και αυτο να κλεισουμε μουσικη η αλλα προγραμματα που χρησιμοποιουμε και χρειαζονται ηχο για να μην ακουγεται το γελιο απο το μπανερ....χμμμμμμμμ

μια χαρα λυση μου κανει...

με την ιδια λογικη μπορουν οσοι ενοχλουνται να μην μπαινουν και καθολου και να κοιτανε την δουλεια τους ...

Καλέ αυτό δεν είναι τίποτα... έχει και λίγο χιούμορ... Εγώ εχτές έκανα ένα άρθρο από τη Washington Post PDF και μαζί ενσωματώθηκε και η διαφήμισή του...

Η αληθεια ειναι οτι εχουν ξεφυγει εντελως οι διαφημισεις... Τις προαλλες ημουν σε ενα σαιτ για νταβατζωμα του myspace  και επαιζε μονο του ενα βιντεο που ελεγε για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και εκει που ακουγα μουσικη ακουγα και μια τυπισα με βαρετη και φλατ φωνη τυπου μποκοτα να μου λεει οτι αυτος που αγαπας μπορει να ειναι γεματος μικροβια κλπ κλπ ε αμεστοδιαολο

Τι πατεντα καινουρια είναι αυτη παντως. Στειλε να δεις αν ταιριαζεις με τη γκομενα που θες, να δεις ποτε θα πεθανεις, να κανεις το κινητο σου νεροπίστολο. Και απο κατω σου κοτσαρει και το 4-5-6-8 ευρω/βδομαδα 8)

Δες πατεντα.

Εγώ κάνω πλάκα με τα άτομα που στέλνουν καθημερινά SMS σε ραδιοφωνικές εκπομπές με σχεδόν 1 Ευρώ το καθένα με αποτέλεσμα να πληρώνουν καθημερινά γύρω στα 10-15 Ευρώ.

K για οποιον δεν εχει firefox ή ψαχνει εξισου αποτελεσματικο adblock κατεβαστε αυτο το απλο script(AdSweep, http://www.adsweep.org/) κ αντιο για παντα διαφημισεις! To χω στον Opera κ ειναι απλα τελειο!

Trending...

Νέα θέματα

Back