Γνωμες για kinman!

jacob26

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια παιδια και παλι αναζητω γνωμες και αποψεις.Πιο συγκεκριμενα ποιο σετ kinman πιστευετε οτι ειναι καλυτερο για pop/rock/alternative το traditional mk2 ή το woodstock ή το woodstock plus . Επισης υπαρχει μεγαλη αγαπη για ηχους pink floyd .Α, μπορειτε να προτεινετε και αλλα σετ για τετοια φαση για κανονικη strat .

Ευχαριστω και παλι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω έβαλα woodstock regular και καθαρισα....αλλά Pink Floyd.To MK II είναι για ποιο straight ήχο Fender

lsega είπε:
Εγω έβαλα woodstock regular και καθαρισα....αλλά Pink Floyd.To MK II είναι για ποιο straight ήχο Fender
Για πες εντυπώσεις!!! Και ανέβασε και κανα clip να γουστάρουμε !!! :)

Δεν έχω ακούσει από κοντά Kinnman (άσχετα αν ο ξαδερφός μου που διδάσκει ηλ. κιθάρα τους φοράει στην δική του), έχω ακούσει ότι είναι λίγο κομπρεσσαρισμένοι ισχύει αυτό ή είναι αρβύλα?

elavd είπε:
Για πες εντυπώσεις!!! Και ανέβασε και κανα clip να γουστάρουμε !!! :)
Αφου το γνωρίζεις ότι είμαι χαμηλών τόνων & επιδόσεων ρε Ηλία....εαν θες κατέβα Αθήνα περνάς και δοκιμάζεις την πρωήν σχεδόν ίδια ερωμένη σου

Εγω εχω φορεσει ενα σετ Woodstock-plus με το K-9 no solder.

Βασικα , μαρεσει ο ηχος τους , ειναι λιγο μπασσαριστοι ασ πουμε,

αλλα με χαλαει το οτι αλλαζω μαγνητη απο bridge σε neck κ ειναι

λες κ εχω τον ιδιο μαγνητη κ τον ιδιο ηχο ...

Θα σου προτεινα να φτιαξεις ενα cutsom set. Εγω συντομα θα αλλαξω

το μαγνητη του λαιμου , θα ριξω μπλουζιαρικο μαλλον.

Πρωτου αλλαξεις τον neck, να προτεινω να πειραματιστεις λιγο με εκεινες τις 2 βιδες που υπαρχουν διπλα σε καθε μαγνητη?Αν δε το εχεις κανει  ηδη....

odis13 είπε:
Πρωτου αλλαξεις τον neck, να προτεινω να πειραματιστεις λιγο με εκεινες τις 2 βιδες που υπαρχουν διπλα σε καθε μαγνητη?Αν δε το εχεις κανει  ηδη....
++++++++++++

Εγώ με Woodstock Plus αλλάζω μαγνήτη και είναι σαν να παίρνω στα χέρια μου άλλη κιθάρα.....

Δυσκολη ερωτηση... εγω θα αρχιζα με Hank Marvin, 2η επιλογη Woodstock, 3η Blues, 4η Traditional.

sory αλλα γιατι πρεπει να ειναι kinman  ???

δεν θες να ακουσεις εμπειριες και απο αλλους/λες εταιριες? για το στυλ που θες να παιξεις η τον  ηχο  που θες???

εκτος και αν εχεις πλεων καταληξει εκει οποτε παω πασο!!! :) :)

οχι δεν πρεπει ντε και καλα αν εχεις κατι να προτεινεις ειμαι ολος αυτια

αν γουσταρεις floyd ηχο οπως λες ο gilmour στην custom του εχει αυτους

Pickups

1 Custom Hand-Wound Fat ‘50s Single-Coil Strat® Pickup, (Neck),

1 Custom-Wound Single-Coil Strat® Pickup (Middle)

1 Seymour Duncan SSL-5 Single-Coil Strat® Pickup (Bridge)

αν ομως οπως λες θες και pop/rock/alternative γιατι δεν την ψαχνεις με τους hot noiseless?

http://www.fender.com/products//search.php?partno=0992105000

και ριχνεις και μια ματιa στο youtube τσι απο περιεργεια ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back