Πιθανότατα ο τίτλος είναι λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι η ανάγνωση του άρθρου ή μάλλον ο στόχος του άρθρου, αναγνώστηκε λάθος.
Αγοράζω ένα αμάξι ή μία μηχανή γιατί μου αρέσει οπτικά, με βολεύει, πληροί τα κριτήρια μου αλλά, προσωπικά πάντα, αν είχα την δυνατότητα να τους κάνω μία δυναμομέτρηση ή ένα health test check (που πλέον όντως γίνεται) στο σπίτι μου εύκολα και χωρίς κόστος, θα το έκανα με χαρά.
Αν θα ωφελούσε σε κάτι είναι θέμα ερμηνείας και πιθανότατα να μην άλλαζε τίποτα στην αντιμετώπιση απέναντι στην επιλογή μου. Σαφώς κάποιος θα το οδηγούσε καλύτερα ή διαφορετικά από μένα και πιθανότατα να ήταν διαφορετικό στην πίστα από ότι στο Σύνταγμα-Ομόνοια ή διαφορετικά θα "ανέπνεε" στη Λούτσα από ότι στο υψόμετρο του Mexico City (αν και οι ενισχυτές ΔΕΝ παίζουν διαφορετικά από μέρος σε μέρος αλλά συμπεριφέρεται διαφορετικά ο ήχος που βγαίνει από την καμπίνα σε συνέργεια με τον χώρο).
Αν μπορούσα να ελέγχω και πως επιδρούν συχνοτικά (και όχι οι χροιές -αν και οι αρμονικές σαφώς δίνουν μία ιδέα και για αυτές- πάνω στις οποίες παίζεται όλο -και αυτό του marketing- παιχνίδι του ήχου - ναι, ακόμα και στο hifi) οι διαφορες αλλαγές που κάνω στον ενισχυτή μου, θα μουν χαρούμενος.
Δεν μπορώ να αντιταχθώ (και ούτε επιθυμώ κάτι τέτοιο) στο αδιαφιλονίκητο επιχείρημα "γιατί εμένα έτσι μου αρέσει", απλώς ανήκω σε αυτήν την μερίδα, που τις αρέσει να βλέπει σε αριθμούς και γραφήματα για το τι κρύβεται κάτω από το καπώ ακόμα και αν δεν έχει τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις να τα "αναγνώσει" και ερμηνεύσει σε βάθος.
Θεώρησα λογικό λοιπόν, να μοιραστώ αυτό τον τρόπο ελπίζοντας ότι θα ενδιαφέρει κάποιους "ομοϊδεάτες" ;D.