Λοιπόν...
Έχω τόση δουλειά εδώ στο Αγγλία που ακούω συνέχεια μουσική. Και το CD, πλέον στα χέρια μου.. το χαίρομαι πολύ.
Υποσχέθηκα review, και ορίστε ένα.
Θα έλεγα, ως ακροατής, ότι το CD είναι ότι ακριβώς περίμενα. Η παραγωγή, οι παίκτες, οι στίχοι, το CD αυτό καθ'αυτό, όλα τα στοιχεία είναι άκρως επαγγελματικά και στέκονται σαφέστατα σε παραγωγές του εξωτερικού. (και λοιπόν; θα μου πει κάποιος κακεντρεχής).
Το ζήτημα, όμως, είναι στη μουσική, όπου είναι και το ζουμί.
Εκεί, λοιπόν, το CDάκι τα πάει περίφημα! Μου έχουν μείνει στο κεφάλι, αρκετά κομμάτια (Θα 'θέλα να μουν ο γίος που ποτέ σου δεν ήθελες... κλπ... ;D ). Υπάρχει αρκετή σκέψη και το χαίρομαι κάτι τέτοιο.
Αν ήταν να βγάλω ένα μικρό παράπονο θα ήταν ότι η φωνή, πολλές φορές μου θυμίζει παλιές Ελληνικές μπάντες (Υπόγεια Ρεύματα, πχ) το οποίο, αν και δεν είναι αρνητικό από μόνο του, αφού μου αρέσει η συγκεκριμένη μπάντα, παρόλ'αυτά βρίσκω ότι αυτό το στυλ του ήχου στη φωνή είναι ολίγον... βαρετό πιά (για μένα φυσικά).
Αλλά total thumbs up από 'δω (όπως έχετε καταλάβει από τα 3 μου ποστ στο θρεντ. Και ΧΩΡΙΣ δικαιώματα παρακαλώ!
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
)