@longshadow
Αν αυτό που λες οτι μετράει για σένα μουσικά το εφάρμοζες και στον λόγο ,τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Σημασία λοιπόν έχει ,το ΠΩΣ λέμε αυτό που λέμε.
Φυσικά και θέλω την γνώμη των συναδέλφων μου ,(γιατί αυτή την αντίληψη έχω για τα μέλη του forum) ,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα ξεχάσουμε και την στοιχειώδη ευγένεια επειδή καθόμαστε μπροστά στο pc και δεν μιλάμε κατ ιδίαν.
Οταν μιλάς σε κάποιον δικό σου άνθρωπο (φίλο - συνεργάτη),ακόμα και αν διαφωνείς με αυτό που κάνει θα προσέξεις τί θα του πεις ,σωστά?
Το ίδιο ακριβώς ζητάω.
Το δικαίωμα στην άποψη δεν σημαίνει οτι πρέπει να είμαστε ειρωνικοί ή απότομοι στους χαρακτηρισμούς μας.
Επί του πρακτέου ,άλλο είναι να λες οτι "ρε συ πολύ καλή η προσπάθεια σου αλλά ίσως ένα ακόμα καθαρότερο take να πρόβαλλε καλύτερα την δουλειά σου" και άλλο "τα γρήγορα μέρη είναι sloppy και ξεκρέμαστα χρονικά" ,δεν νομίζεις?
Έχω γράψει και σε άλλη περίπτωση το ότι να διαφωνείς με την αντίληψη μου για το "καλό" ή το "όμορφο" ή το "επιτυχημένο" είναι απόλυτα λογικό.Από κει και πέρα φρόντισε ,όπως φροντίζω κι εγώ ,όταν μου πεις κάτι να το διατυπώσεις σκεφτόμενος το πως θα το εκλάμβανες εσύ και όχι αδιαφορώντας επειδή ο άλλος είναι άγνωστος.
Απαντώντας στις απορίες σου ,ναι ,γράφω με το pod500 και ναι στην ηχογράφηση χάνει τα μπάσα σου και τον όγκο του.Θα το κοιτάξω...
Δεν μου είπες όμως ,τί σε ενόχλησε και γιατί ρωτάς κάτι και μετά λες,"καλά δεν πειράζει,δεν έχει σημασία...".Ο τρόπος που λέγαμε...
Οι γρήγορες φράσεις δεν είναι sloppy.Αν σου ακούγονται έτσι ,δεν ξέρω τί σημείο αναφοράς έχεις...Πόσο μάλλον ξεκρέμαστες χρονικά...δηλαδή έλεος.
Για τον τύπο στο τέλος δεν έχω άποψη.Να ναι καλά όπου βρίσκεται.
Κι εσύ να σαι καλά και να γράφεις τις ταξιδιάρικες μουσικές που γράφεις και να ηχογραφείς με το ίδιο μεράκι πάντα.
Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις.