- Πόντοι
- 28
Αγορασα λοιπον ενα wiring kit της montreux απο thomann για να αναβαθμισω την gibson μου. Βρηκα κι ενα tutotrial στο γιουτουμπι με οδηγιες για 50s wirnig και ξεκινησα. Επειδη ομως ειμαι καλος μαστορας το braided wire δεν μου φτασε οποτε δεν το χρησιμοποιησα καθολου και πηρα απλα καλωδια. Τα wiring μου μοιαζει οπως στη φωτο με την διαφορα οτι τα καλωδια για τον bridge και neck μαγνητη που πανε απο τον επιλογεα στα ποτενσιομετρα δεν ειναι braided οποτε δεν μπορω να τα κολησω πανω στα ποτενσιομετρα (γειωση θεωρειται αυτο?) οπως εκανα με των μαγνητων που ειναι braided. Τι ενναλακτικη εχω τωρα?
(η κιθαρα βγαζει ηχο κανονικα αλλα οταν δεν ακουμπαω κατι μεταλλικο εχω το τζζζζ. ολες οι αλλες γειωσεις πλην αυτων που ανεφερα ειναι κολλημενες. )
Ευχαριστω εκ των προταιρων!
(η κιθαρα βγαζει ηχο κανονικα αλλα οταν δεν ακουμπαω κατι μεταλλικο εχω το τζζζζ. ολες οι αλλες γειωσεις πλην αυτων που ανεφερα ειναι κολλημενες. )
Ευχαριστω εκ των προταιρων!
![historic-cavity.jpg historic-cavity.jpg](https://data.forum.noiz.gr/attachments/17/17444-a2a22c8bca4b819b7b373637c6764354.jpg?hash=z8fwzUAA69)