5 Guitarists Jam!

Infernalgr

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παραθέτω ένα καινούργιο διαδικτυακό jam που κάναμε πρόσφατα με φίλους, ελπίζω να σας αρέσει.

\\m//

[flash=200,200]

Μπράβο και από εμένα. Πολύ ενδιαφέροντα παιξίματα.  ;)

ΥΓ: Νομίζω (και με την καλή έννοια  :D) ότι Satriani και Morse είναι αγαπημένες επιρροές τουλάχιστον των 2/5  ;D

ΥΓ1: Άτιμες stratocaster, μόνο εσείς...  8) 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά,εξαιρετική προσπάθεια!!!

Μας άρεσε  :o και ΠΟΛΥ μάλιστα!

Τώρα έχετε υποχρέωση να φτιάξετε κι'άλλα  ;D

Σε κάτι τέτοια projects διαπιστώνω ρε διάολε τη μαγεία του οργάνου.. 1 τρακ ,σε γενικές γραμμές τόσο απλό και τόσο straight,στο οποίο παίξαμε 5 άτομα και ακούς 5 τελείως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ προσεγγίσεις!Και είμαι σίγουρος πως 100 άτομα να παίζαμε πάνω,πάλι θα άκουγες 100 διαφορετικές προσωπικότητες .Θα μου πείτε πως είναι προφανές το συμπέρασμά μου,αλλά θέλω πάντα να το αναφέρω γιατί είναι από τους κυριότερους λόγους που η ηλεκτρική κιθάρα με γοητεύει.

Καλά να είμαστε να ξαναπαίζουμε  :)

PS:Terry,sorry ρε συ αλλά η strat μου είναι squier ;D

Vasmar είπε:
PS:Terry,sorry ρε συ αλλά η strat μου είναι squier ;D
;D ;D ;D

No problem, είναι της ευρύτερης οικογενείας  ;) ;D

Όλοι απολαυστικοί, θα ήταν πραγματικά άδικο να ξεχωρίσεις κάποιον, εφόσον και οι 5 έχουν ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ πολύ ωραίο στύλ!!

...........................................................................

Παρόλαυτά όμως θα το κάνω, και δίνω τα props στον Στελάρα και στο παλικκάρι με την Strat!!  ;D

Lord_Goumis είπε:
  Όλοι απολαυστικοί, θα ήταν πραγματικά άδικο να ξεχωρίσεις κάποιον, εφόσον και οι 5 έχουν ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ πολύ ωραίο στύλ!!

...........................................................................

Παρόλαυτά όμως θα το κάνω, και δίνω τα props στον Στελάρα και στο παλικκάρι με την Strat!!  ;D
Ναι γιατί έχεις ίδια  ;D ;D ;D

Ολοι εξαιρετικοι.

Μ αρεσε παρα πολυ ο Ψαριδης αν και ειστε ολοι τοσο καλοι που τελικα ειναι καθαρα θεμα

γουστου ποιος σ αρεσει.

Τα σπασατε και μπραβο σας!

Ωραίοι μάγκες!! Πολύ ροκιά.. ;D ;D Και εμένα μου άρεσε ο Ψαρίδης "λίγο" περισσότερο.. Πάντως, ήταν καλό το αποτέλεσμα !!

Παλληκάρια είστε όλοι πολύ καλοί και μπράβο σας.

Πολύ ωραία παιξίματα, δεν θα μείνω σε κανένα ιδιαίτερα, γιατί το "Να η ευκαιρία" που έκανα (ναι είμαι ο Γ.Κ. ;D ;D ;D) τελείωσε. ;D

Επιθυμία μου (το ξαναλέω) είναι αυτή την αναμφισβήτητη ικανότητα και το προσωπικό ύφος που όλοι σας διαθέτετε, να τα βγάλετε και στην σύνθεση (αν δεν το έχετε ήδη κάνει).

Ελπίζω σε προσωπικές σας δουλειές, με ακόμα καλύτερα παιξίματα. :)

Και πάλι μπράβο, όλοι πολύ καλοί (και πάντα ο καθένας με τον τρόπο του και το ύφος του). :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back