Έλα, αφού το έχετεloucas είπε:Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά λόγια σας .
Terry RoscoeBeck5 δύσκολα μας βάζεις αλλά θα το δούμε !
Αφού το ζητάει και ο Peri ...δεν θα αρνηθώ ! 8)
Haris ο ήχος οφείλεται σε τρία στοιχεία : To jazz bass του 1962 που βλέπεις ,την G & L , και το ταμπούρο του Peri που ακούς !![]()
loucas είπε:Οχι φίλε ,είναι Fender jazz bass του 1962 original ! Yes !
Οπότε εσύ είσαι ο ντράμερ;loucas είπε:Το Mint condition οφείλεται στόν κιθαρίστα που βλέπεις ο οποίος είναι και πολύ καλός στο service εγχόρδων και το έχει κάνει καινούργιο , αλλά τυχαίνει να είναι και ο....κάτοχος του jazz bass ! Vintage things forever !
Αν είναι το Granstar, το έχω ακούσει και παίξει, και όντως σκοτώνει. Μάλιστα, είχα προτείνει στον Περικλή να μου το χαρίσει, αλλά αυτός - τρέχα γύρευε γιατί - επέμενε να το πουλήσει. Φραγκοφονιάς παιδί μου! ;Dloucas είπε:Haris ο ήχος οφείλεται σε τρία στοιχεία : To jazz bass του 1962 που βλέπεις ,την G & L , και το ταμπούρο του Peri που ακούς !![]()
Έλα ρε Τέρυ... Εσύ; Πέφτω απ' τα σύννεφα... ;DΣυγνώμη που σε πρήζω, αλλά έχω μια αδυναμία στα εν λόγο κούτσουρα ;D
Στο περίπου ,believe meloucas είπε:Οχι φίλε ,είναι Fender jazz bass του 1962 original ! Yes !
Μπράβο πολλά σε όλα τα παραπάνω, μπράβο και στη μπάντα.loucas είπε:Το Mint condition οφείλεται στόν κιθαρίστα που βλέπεις ο οποίος είναι και πολύ καλός στο service εγχόρδων και το έχει κάνει καινούργιο , αλλά τυχαίνει να είναι και ο....κάτοχος του jazz bass ! Vintage things forever !
Ο Μπασίστας έχει μάθει μόνος του να παίζει ,και γράφει παρτιτούρα σαν φωτοτυπία ,no joking !
O κιθαρίστας είναι επίσης πολύ καλός all around μουσικός και όχι μόνο.
Πάνω απο όλα φίλοι απο παιδιά .Αυτό δεν αλλάζεται με τίποτα.
Όσο και περίπου να είναι βρε αδερφέ, είναι του 62.Στο περίπου ,believe me![]()